Седмица 44: Бебешки албуми и картички

Време е за неделния обзор. Този път ще ви показвам албуми. Който ме познава, знае, че хич не обичам да ги правя  - много са трудоемки, времеемки, хартиоемки и тн. Но понякога се прежалвам и сътворявам нещо си. Че даже се старая да разнообразявам - не просто да прикрепя десетина странички със спирала и красива корица. Така беше и в този момичешки бебешки албум, за който писах подробно в Картишок:
 Хитрото при него е, че може да се използва и като декорация за стена - окачвате си го на един пирон и си слагате снимки на бебето вътре. Че даже и ги сменяте когато си решите, защото те са скрити в ацетатни джобчета.









   Същита идея може да се използва и при рамки за снимки, направени отново със зутер и спирала.


Следващия албум е направен за младеж. Този път използвах готовите заготовки на Руми Борисова от Хоби Свят. С него искам да ви поканя да се включите в ММП 17, където темата е Микс Медия и дизайнерски хартии.









И за финал - една картичка за млада дама. Малко нетипична за мен, но исках хем да е много момичешка, хем да не е розова, хем да е по-интересна. Направих я "дрънкаща" - шейкър с мъниста вътре.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Wow these are all beautiful, so many pretty details !
    Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge x

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни албумчета, Кат! Много хитро направен е този, който става и за стената. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!