Снимки в картичка.

Да ви разкажа днес за една много лична и умувана цяла седмица картичка.
Свекър ми стана на 01 февруари на 70 години. Юбилея си е голям и важен, и аз естествено трябваше да измисля и подарък, торта, че и картичка...
Доста трудно ми беше да си призная, защото човека си каза, че нищо не му трябва. На мен ми се въртяха идеи свързани със спомени, снимки, деца, внуци и тн... чудех се за някакъв вид албум с истории, но мъжа ми и брат му отказаха съдействие  ( от чист мързел) и идеята отпадна. Затова, с малко помощ от приятел, купихме за подарък дигитална рамка за снимки. От там нататък идеите заваляха сами. 
Поръчахме торта във формата на цифрите 7 и 0 и цялата накичена със снимки. Намерихме дори и старите такива от сватбата им, което докара истински сълзи в очите на нашия дядо. 
Искаше ми се и картичката да е в същия стил, но не успях да разпечатам снимки за да ги използвам за фон. За сметка на това имах дизайнерска хартия, която подходждаше чудесно на концепцията. Вярно, с чужди снимки, но аз поскрих лицата за да не се набива толкова на очи. Със златна пудра отпечатах 70 години и допълних с някои елементи.
 В един момент обаче, някъде между 2 и 3 през нощта ми се стори, че картичката подхожда повече за годишнина от сватба отколкото за юбилей за мъж, и започнах втора такава. Там вече включих само звезди, златна боя, канап и годините на рожденика. Стана си доста прилична, но пък дали е подходяща? И дали другата не е по-добра? Накрая постъпих Соломоновски - едната сложих отпред, другата отзад на картичката и приключих въпроса.
 Опаковах подаръка в амбалажна хартия- не че нямам торби за подаръци вкъщи :) но пък така ми се връзваше със стила на картичката - добавих някой и друг печат за разкош, малко канап и това сложи точка на терзанията ми. Остана само да отпразнуваме рождения ден, с много веселба, усмивки и снимки, разбира се.
Само че тук се получи лека ( меко казано) издънка на моя любим мъж. Забравил човека да вземе прилежно приготвения до вратата фотоапарат. Та сега снимки ( поне качествени такива) няма, едвам успях да щракна картичката и тортата с телефона... Няма да ви занимавам с нивото на децибелите ми докато крещях по него, само ще спомена че по едно време май ми излизаше пяна от устата.... Сега вече ми е смешно като се сетя, но вчера хич не ми беше.

Въпреки този дребен инцидент, рождения ден мина успешно и всички подаръци и изненади се приеха добре, което е най-важното. Сега почвам да мисля картичката за брата на мъжа ми, който има рожден ден след 8 дни, а после и за свекърва ми - тя пък е след още 21 дни...

Предизвикателства/Challenges:  
Challenges 4 Everybody - Challenge #38 Anything Goes.
Simon Says Wednesday Challenge:  Anything goes with string
Scribble and Scrap - Anything goes

Through the Craft Room Door - Anything Goes
Sister Act Card Challenge - Anything Goes  

Коментари

  1. Кат, тъкмо се замислих дали ще има на кого да подариш картичка за 70-та годишнина от сватба и щях да ти пожалая вие с мъжа ти да сте тази щастлива и дълголетна двойка. :) Но картичката е великолепна както за сватба, така и за юбилей, така че както винаги, мъдро решение! ;) Супер са и двете, но първата ми напомня малко стара филмова лента и ми е по на сърце. <3 :) И с тези банери се е получила много ефектна композиция. Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Историята покрай създаването на картичката я прави още по-ценна и по-интересна. Браво! А за това, че не е имало фотоапарат на рожденния ден не е страшно, споменът за него ще се пази от самата картичка. Още веднъж поздравления за свършената работа :)

    ОтговорИзтриване
  3. Fabulous card !

    Thank you for joining us at Simon Says Wednesday Challenge.

    Jo x

    ОтговорИзтриване
  4. Повече от прекрасен подарък!

    ОтговорИзтриване
  5. A fabulous card. I love the elements, the colours and how you've brought it all together.

    Thank you for joining in with the Scribble & Scrap challenge and good luck x

    ОтговорИзтриване
  6. Fabulous project! Thank you for joining us over at the Scribble and Scrap Challenge. Good luck. xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!