За феите орисници.

Привет скъпи мои! 
Тези дни е кошмарно в работата и нямам време ни за блогърстване, ни за приятни разходки из вашите местенца. Все се заканвам, че ще наваксам през почивните дни, но дотогава има още... цяла седмица! Затова пък не съм спряла да майсторя разни, къде сполучливи, къде не толкова работи. При това далеч не всички са коледни - даже напротив. Днешата картичка е измайсторена набързичко по повод погача на едно прекрасно малко бебенце, моя племенничка.  Ако си спомняте бремелинската ми каричка преди 40 дена - тя беше за същото това сладко бебе Маги, само че тогава то беше още на топличко в коремчето на мама.

Днес имах щастието цял ден да го гушкам и мачкам - огромно удоволствие. Заедно с една камара феи орисници го наредихме - да е красива и умна, да е мила и добра, да има всичкото щастие на земята, да се научи да танцува и да стане архитект! При толкова хубави орисии няма как да не е щастлив живота на малката Магдалена.



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Страхотно се е получила, Кат. Въпреки състоянията, липсата им, наличието на други работи... Красивото си е красиво и намира своя път. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е :) нека това сладко бебоче да бъде здраво и щастливо

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, каква малка сладка мишка! Да е здрава и силна, умна и красива. А картичката е чудесна за повода.

    ОтговорИзтриване
  4. lovely card, thanks for joining us over on divas by designs x

    ОтговорИзтриване
  5. Fabulous card, love the colours and the die cut. Thanks for joining in with Divas By Design
    Lindsay xx

    ОтговорИзтриване
  6. Много нежна картичка! А бебчето е супер сладурско и аз си гушкам едно такова вкъщи - да са живи, здрави и да имат много късмет! Едно гушкане и от мен на бебока :)

    ОтговорИзтриване
  7. Магически красива и нежна. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ми при Картичкофурии! ;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!