Сняг се сипе на парцали.

 
Картичка. Малка сладка петминутна. Имаше си всичко за да е коледна - малки кафяви ( щото са градски и са прихванали от мръсотията) снежинки, голяма коледна елха украсена с разноцветни топки и мече, което маскирано като дядо Коледа ( бях написала дядо Мраз преди да се усетя - личи си кой е от старото поколение) носи подаръците. Дотук добре, но ме човъркаше идеята за снега. Що за Коледа е това без сняг? А и от кога се каня дя си пробвам новата рецепта. Забърках известно количество сняг. Прекалих, както е видно и с просто око. Но пък той един такъв беличък, пухкав и ароматизиран тоя пусти сняг, та слагаш и още и още без да можеш да се спреш. Горкия мечо, съвсем потъна в преспата. Важното е, че подаръците са сухи. Подаръци! Важна дума в речника на две и шестгодишните. Подозирам, че ако направя още две три коледни картички ще отприщя такава лавина от желания за  "Дядо ти Коледа, дето никой не го е виждал" че свят ще ми се завие. Затова на този етап приключвам.


Предизвикателства/Challenges:  
КФП 189 - Декември
Simon Say- Use stamp 
Deep Ocean  - where Challenge No: 62 is 'Christmas Is Around The Corner' 

Коментари

 1. Gorgeous card :-) the image is very cute and I love the tree and all the snowfall :-) FABULOUS :-)

  thanks for joining us on the simon Says Stamp Wednesday Challenge
  luv
  Lols x x x

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти за чудатата рецепта мила Кати.Тъкмо се чудех как да си направя и аз малко пухкав бял снежец.А за подаръците.................мммммммммм май и 23 и 32 годишните все се радват когато получават.Никога няма да ми омръзне:)Мечо е голям сладур-иска ми се да се буфна и аз в снега при него :)))Гуш-гуш

  ОтговорИзтриване
 3. Много сладка картичка и съвсем зимна - точно като за мен, дето съм декемврийско чедо. Май ще ти пробвам рецептата за сняг - мноого ме впечатли - като съвсем истински е.

  ОтговорИзтриване
 4. Хайде - чакам ви да пробвате и да показвате и вие :)

  ОтговорИзтриване
 5. Very cute card ! I love the background !
  Thanks for joining us at Deep Ocean Challenge!
  Xoxo
  Nicoletta

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!