Розова градина


Биси ни предизвиква тази седмица при Фуриите да покажем  нашата Лятна градина. Това ме подтикна да ви покажа малко по-рано от предвиденото второто портмоне за което ви споменах. Това е бонбонесто розово и е доста по-различно от предишното. Най-вече защото не е направено от хартия, а от... не знам каква е думата, но от това от което се правят платната за рисуване (канава мисля е на БГ, canvas на англ.). Имам скицник с такива платна, мисля са от нещо като лен. Реших да направя портмонето от такъв лист и после го облепих с любимия си плат на ситни цветенца. Украсата е бледи рози, че какво друго расте в лятната ми градина и ухае така прекрасно... Дантелата също е задължителна в моите проекти (като правя нещо за мъж гледам да я слагам по-отдолу за да не се набива толкова на очи) и няколко перлички за разкош.

Отвътре съм скрила тагчето за пожеланията.

Вътре е подаръка за сестра ми - розови бижута правени от нас с Марти. Портмонето се оказа достатъчно широко за да ги побере, така че му намерих още едно приложение. Въобще този проект се оказва едно от най-сполучливите ми попадения така че ако още не сте го опитали, не се бавете, надникнете в Картишока и вижте колко лесно и приятно е.

Широчината си зависи от вас - можете просто да си сложите по-широки лентички и да стане далеч по-широко. В този случай портмонето се затваря с лепка и стана толкова здраво, че направо може да се ползва по предназначение. 

Надявам се Биси да хареса малките розички от моята лятна градина, а сестра ми дано не надникне тук за да мога да я изненадам на рождения и ден. 
 

Сега ви желая интересна и различна петъчна вечер, но ако все пак сте планирали да висите пред компютъра може да видите що за разнообразни колекции шрифтове на кирилица съм ви приготвила в Картишока. Аз много обичам да си правя сама надписите по картичките и доста дълго време търсих различни и интересни буквички, които да ми харесат.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Разкошно е! И с едни от любимите ми цветя. Благодаря ти, че включи това великолепие в предизвикателството на Card Mania Challenges. Успех и те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  2. Ау,направо да идвам при теб,розите ти ухаят,ухаят!!!Благодаря,Кати,за участието,за хубавата идея... и съм убедена ,че сестра ти същото ще каже!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Биси, признавам си че не издържах да чакам до утре и вече и го подарих. Хареса и много :) даже казва че ше си го ползва като обикновено портмоне, макар че не съм сигурна колко точно ще издържи.

      Изтриване
  3. what a stunning creation thanks for sharing at Divas for design this week and good luck

    ОтговорИзтриване
  4. What a lovely idea and a great job done! Thanks for joining us at Divas by Design this week. Hugs,

    Mirella

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!