Хайде на моретооо

Аз засега приключих с морето за това лято, но знае ли човек... септември може пак да ме огрее. А и в жегата планината повече ме блазни. Но откакто прочетох за деветото предизвикателство на Мър-Мяу "Пъстра картичка" и по-точно, хипарски пъстра и весела такава, си мисля по темата. Та, асоциацията ми с хипита е една - кола фолцваген костенурка, нарисувана с цветя. Незнам защо такава, откъде ми е хрумнало, но това изплува в главата ми и реших да се опитам да я осъшествя. Колата е изрязана от кашон, че тия дни този материал ми беше под ръка ( MaDe и фуриите са виновни), останалите елементи са налепени от мен и сина ми Марти, който държеше да участва в това весело забавление. Именно той реши картичката да е "седяща" както нарича easel cards, и той намести цветята по полянката. Другото е ясно - мидички, пясък, октоподи...посоката е само една - към морето!
 
Ще я покажа и при Двете елши, защото и те са на морска вълна.
Направихме и още един разделител за любимата и сто пъти вече предъвквана книга "Емил от Льонберя" , и той морски се явява в унисон с настроенито ни:

И за финал, нека ви почерпя с едноименната песен:

Коментари

  1. Оооо...тази ми е любимата от трите засега!Толкова е весела,морска и цветна!Отново едно голямо благодаря за поредното ти участие в моето предизвикателство!
    Специални поздрави на Марти :)

    ОтговорИзтриване
  2. Еха,чудесна шарена картика! Завиждам ти за помощника,който има желание да се включи в "игрите" на мама! Благодаря,че я показа в Шареното ни Забавлятелство!

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, идеята е прекрасна, а вие с Марти сте чудесен тийм и сте се справили супер с реализацията й..
    Представям си какво ще е , като се включи и Ева...
    Успех в предизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  4. Ох ,че сладка! Много весела,цветна ,страхотна идея!

    ОтговорИзтриване
  5. Много цветна, забавна и жизнерадостна картичка!

    Благодаря, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!