Дънки, военна история, един албум и картичка.


Чували сте предполагам поговорката, че на обущаря децата ходят боси? Е, това важи с пълна сила за децата на крафтърите. Затова се зарекох преди 3 години да правя минимум по 3 албума на година за семейството ми - за Коледа един общ и за рождените дни на децата по един за всеки от тях. Само че, типично за мен, още не съм започнала коледния... даже снимките не съм подбрала. А междувременно дойде рождения ден на сина ми. Отново осъмнах дори без покани - на принципа той вече е голям, ако му трябват да си направи. Още повече, че подбраната от него тема - военна-камуфлажна, хич не ми се нравеше. Някак не ми идваше музата да творя в този стил. 
Мотах се доволно до 5 май - един ден преди рождения му ден. Станахме в събота с уговорката - пием кафе и тръгваме за Плевен. Само дето точно тогава аз реших да правя картичка на Марти. И се събраха няколко нещица  - гузната ми съвест, отрязаните предната вечер дънки и урочето на Маги за картичка с плат. И някак, в тази какафония, съвсем типично за мен, аз започнах да правя албумче вместо картичка. Щурава работа, както каза мъж ми. Добре, че ми е свикнал - и този път се разминах без бой. Вместо в 10 часа тръгнахме в 13. И отново, типично за мен - вместо да направя бързо албумче със спирала, аз си играх да правя гръбнак, джобове, че и да го облеча в плат. Допълних го и с картичка - добре че от комплект за оригами самолети намерих и едно ценно "камуфлажно листче" та идеално ми се върза.

А ето снимки и на порасналия рожденик.

Личи си, че вече е колкото мен. Силно се надявам манията му по военна история да отмине, така както отмина тази по химия и сладкарство :) и до следващия му рожден ден да ме запрати в някоя по-цветна паралелна реалност.
А до тогава - да ми е жив и здрав сладура!

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Жив и здрав да е! И албума и картичката са много хубави, Кат! Радвам се, че съм те вдъхновила за създаването им. :)

    ОтговорИзтриване
  2. What a great card. I love the jean look on the first one and the ink splatters. These are the perfect boy cards.

    Thank you for joining us at Simon Says Stamp For the Boy's Challenges.

    ♥Mindy

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!