Изпращане на 2015 в журнала ми. Нова година - нов журнал.

Здравейте приятели,  
Честита да ви е новата 2016 година. Носи ни един ден в повече - надявам се това да значи един ден повече щастие, време за семейството и приятелите, творчески вечери и много забавления.
2015 мина твърде бързо за мен - в постоянна надпревара с времето, желанията, идеите, баланса между работата и децата, картичките и микс медия проектите. Поглеждайки назад не мога да я определя с една дума. Хем беше спокойствие,  не точно скука, не чак досада, а просто застой в добрия смисъл на думата, без никакви големи драми в живота ни (ако не броим първата счупена ръка на Марти). Имаше моменти на почивка, моменти на напрежение, особено на финала... На фронта на "втората ми работа" -  картичките -  имаше голямо за мен събитие - сайта за предизвикателства Картишок Микс Медия и навлизането на арт журналите в живота на крафт обеществото в България. Картишок нямаше да е същия без верните ми другарчета - шМи, Джиджи, Кали, Роси, Софи и Снежи.  Драго е когато осъзнаеш, че и на стари години може да си създадеш приятелства, безценни като тези в детската градина. Понякога си разменяме камиончето и куклите, но в повечето случаи нямам търпение да отворя очи и да им  кажа Добро утро, както и да споделя с тях поредната си шантава идея, защото знам, че ще ме разберат и подкрепят. Благодаря им от сърце и се надявам да сме все такъв добър екип и през 2016.
И в личното ми творческо пространство  крехкия баланс между микс медия проектите и картичките остава ненарушен - 143 проекта микс медия (по-добрите странички  от двата ми арт  журнала, доста платна, кутии и други) и 142 картички (подозирам, че бяха повече, но толкова съм успяла да снимам). Избрах да ви покажа последните ми странички в стария журнал и новата корица на новия. 
  
  

Новият ми журнал е домашна изработка - 40 странички от платно (canvas) и акварелен картон в размер А5 и сглобен със две спирали. Има си вътрешно джобче за идеи и елементи, направено с новия ми fuse tool. Корицата е отново платно, намацано в зимни краски с акрилни бои и печати. Надявам се да успея да реализирам всичките си идеи и експерименти в него. Ако не - ще отстъпи ред на следващия.
 
Поздрави и целувки от мен, Кат

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Щастлива, мирна, успешна и носеща чудеса година пожелавам на теб и цялото ти семейство, Кат! Продължавай да си толкова неуморна, заразяваща с позитивизъм и щура дивачка! Гуш и нека вдъхновението бъде с теб! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful journal pages for 2015, and your homemade art journal for this year is lovely. I love that you made it yourself, and it is such a nice nature scene you have created for the cover, Sofia!So glad you joined us in the winter wonderland challenge at Simon Says Stamp for the Monday challenge, Happy New Year!

    ОтговорИзтриване
  3. Wow, they are all beautiful pages. The first side I really like. Thanks for sharing at FSC.
    Greeting Carola

    ОтговорИзтриване
  4. ЧНГ, Кат! Нека новата 2016 ти донесе само положителни емоции, топлота и уют в семейството, здраве и много успехи!

    ОтговорИзтриване
  5. Nice work! You did a great job making this journal very interesting and fun.
    Thanks for playing with as at Card mania challenges, I hope you will join us again. :) Kaja

    ОтговорИзтриване
  6. Честита Нова година, Кат! Бъди все така креативна, позитивна и вдъхновяваща!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  7. Beautiful pages, love them all. Thanks so much for joining us at Artistic stamper this month.

    ОтговорИзтриване
  8. Честита да е!Здрава , вдъхновена, благословена с идеи и време за тяхното реализиране!!!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!