Шал за Шефка в Шиньо и зелено.

Всичко започна от един шал. Подарък на шефката.
kakichka cards 62
Все се заричам, че повече няма да правя картички за колеги, още повече с претенции, но все нещо ме изкушава да наруша това си обещание. В този случай виновник беше именно г-н Шала и неговите прелестни цветове. Подлъгах се по предизвикателството да направя подходяща за негова милост картичка. Тогава още нямах gelli plate и незнаех в какво приключение се забърквам.
Отне ми повече от 6 часа да направя две прости картички. Всъщност работих на лист А3 изпробвайки цветовата гама и после изрязах частите от него, които ми се сториха най-подходящи.
kakichka cards 61
Едната довърших с пеперуда, отпечатана върху остатъците от хартията ми. Печатът е на Мигито и е една от малкото пеперуди, които харесвам. Някои акценти са подчертани с акрилни бои, а пеперудата е леко надигната – да създава илюзия за полет ….
kakichka cards 62-1
Честно си признавам, доволна бях от себе си. Може би най-трудния ми проект за тази година. Сега вече би ми отнело по-малко по 10 минути, но пък и удоволствието от добре свършената работа щеше да е по-малко ценено. Що се отнася до реакцията – голямо колебание коя от двете да бъде подарена, но накрая се избра вариант с пеперудата (на мен също повече ми допада). Но! притеснението беше как ще се изтълкува – да не е нещо от сорта…..айде излитай от тука и разчиствай място за следващия шеф. Много тъпа асоциация според мен, но доколкото ми докладваха после, нищо такова не е помислено – напротив, картичката е прибрана в, цитирам “шкафа с наградите и другите важни неща”.
А на вас коя повече ви допада?
kakichka cards 62-2
Кат

Предизвикателства:
Хартиени вълшебства - пролетна поезия - вдъхновена от снимката (с блестяща златна боя на места).
Simon Says Challenge  (anything goes)
 Word Art Wednesday: Anything goes with uplifting sentiment
 Sister Act Card Challenge - ATG
 

Коментари

  1. I love the colors and all the texture, Kat! Beautiful cards; thanks for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    ОтговорИзтриване
  2. Любими моя цветова комбинация ,страхотно изпълнение с лек уклон към изчистеният стил ,по който много си падам напоследък и ......не мога да си избера по-хубава и двете са №1 в моите очи:)

    ОтговорИзтриване
  3. Много са красиви и двете, Кат! :)
    Честно казано и аз не можах да избера само една от двете... И двете са красиви по различен начин. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, Кат! Съвършени са и двете! Все пак моят фаворит е тази с пеперудата. Мъъъничко завиждам на получателката :)

    ОтговорИзтриване
  5. Beautiful creatious Kat, wonderful inking and colours, your butterfly is gorgeous!!

    hugs
    Heather xx
    Thanks so much for Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    ОтговорИзтриване
  6. Браво бе, Кат, а аз си мисля, че си "затънала до уши в сметки" :))) Красота, момиче, браво. Прекрасни цветове и вдъхновението си го бива определено. От раз на мен ми е любима другата обаче, без пеперудата, не че и двете не са разкошни.Много съм доволна от тебе, все така да "работиш и да си гледаш сметките" :)ххх

    ОтговорИзтриване
  7. На мен и 2-те много ми харесаха. Приказни фонове!

    ОтговорИзтриване
  8. Леле какви красиви, наситени цветове... Прекрасни идея и изпълнение. Благодаря ти, че се включи този месец при нас в Хартиени Вълшебства.

    Мария

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!