Котешки истории.

Наминавам с едни съвсем неподходящи за месеца картички - нито са с яйца, нито със зайци, пилета и кокошки, а още по-малко с агнета блеещи пред мига на заколението.

 Моите картички мяукат. 

И то много здраво, че са бая котки на едно място. Всичките са скокнали директно от шаблоните за декупаж, които си купих наскоро поради  любовта на една колежка към котките. Тъй като тя освен дето обича котки, обича да ми поръчва и картички, които само този месец минават петте броя, та реших да я зарадвам с картичка с котки.
Още не съм съвсем наясно как точно се работи с този вид шаблони, както може да забележите от долната картичка, където брутално размазах всякакви опити да бъде очертана голямата котка, но пък после чинно си я очертах с черно химикалче и замазах големите щети с дистреси.
Нямам идея дали ще повторя експериментите  с котки, но засега съм прибрала шаблоните при салфетките да чакат по-добри времена. А на вас казвам едно полузаспало мър-мяу, че след малко малкото котараче Ева ще се събуди, ще засуче мустачките и ще ревне за шишето с "макото".
Предизвикателства/Challenges:  
"Simon Wednesday" - "Animal Antics"

Коментари

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!