Усмивка от Стенли

Добрия и усмихнат Стенли ни гостува днес за да пожелае Честит рожден ден на едно пораснало, но не съвсем момче. Той твърди, че става на 30, но на мен ми се струва, че мама все още му пере чорапите. Затова му подарих трийсетина чифта - да си има поне за месец, докато стигне до мама-та.
 Техниката е втория ми опит в paper piecing, за който ви разказахме тези дни в Картишока. Стана бързо и много лесно, а с остатъците от хартиите направих малко точки за фона отзад.

Печатът е от новата колекция на Beccy и може да го намерите тук: Happy Stanley Set.

Много усмихнат, къс и мързелив работен петък ви желая и до нови срещи.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

 1. Много сладък Стенли. Тази техника още не съм я пробвала, а й се каня от сума време. А днешният работен петък ще ми е най-натоварен, ама защото цяла седмица отлагах разни задачки...

  ОтговорИзтриване
 2. Ха ха, щом казваш, че Стенли е усмихнат - така да бъде. На мен ми изглежда леко озъбен. :) Рaper piecing-а ти е супер, отдавна съм я признала аз тази техника, не ти трябва да се мъчиш с оцветяването, подбираш хартийки и готово. Надписът ти също е много готин, а бе въобще - суперска картичка.

  ОтговорИзтриване
 3. Много е сладка картичка се е получила. Харесва ми този мечок, независимо дали е усмихнат или озъбен хахаха

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ви мацки./Thanks, girls!

  ОтговорИзтриване
 5. Много е хубава-закачлива и оригинална! А пейпър пийсинга е просто перфектно изпълнен! Много я харесвам тази техника, а на картичката изглежда страхотно! Сигурна съм, че младежът я е оценил :)

  ОтговорИзтриване
 6. Fabulous paper pieced bear and love how it brings it all together.

  Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday challenge.

  luv

  Debby

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!