За Великденския заек.

  Тази картичка е напук на лошото време навън. Исках да е цветна и шарена и да ви усмихне широко за да забравите за снега, който се опитва да вали поне в София.
Продължавам с великденските гости. Този път е Заека. Закачлив и весел, тук нещо си ровичка и ни е обърнал гръб. Или по-скоро дупе :)  с джобове пълни с полезни нещица. Обикновено го виждаме шоколадов, отрупал касите в супермаркетите. Аз винаги го бойкотирам и категорично отказвам да го купувам за моите деца, но вчера гледах в потрес как един "добричък" татко беше купил най-големия възможен шоколадов заек на едногодишното си отроче, което нестабилно се клатеше до него с биба в уста. Хлапето, при вида на заека самотвержено извади бибата от уста и с всичките си четири зъба започна неравна борба. Околните бабки ахкаха и охкаха от умиление, а на мен ми идеше да шляпна два шамара на баща му. Зла съм, какво да се прави.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

 1. Стига бе, аз мислих, че ще устискаме поне още година без да дадем на Калина шоколад. :D Няма да пускам Бебо по магазините с Калина по Великден, че тук има по-големи зайци от нея, с човешки бой. :D
  Картишокът е супер, Кат! Съвсем в унисон със слънчевото време в Цюрих, хехе, завиждай - веднъж и в Швайц да е по-хубаво времето отколкото в София. :P

  ОтговорИзтриване
 2. Eine tolle Karte. Sehr schön.
  Danke daß du bei den AF mitmachst.
  LG Dreja

  ОтговорИзтриване
 3. Das ist ja ganz bezaubernd geworden
  Hab lieben Dank für Deine Teilnahme Animal Friends
  Grüßle Tamesis

  ОтговорИзтриване
 4. Определено ме усмихна,с това заешко дупе,наистина носи веселие и в пролетни свежи цветове,точно като празника.Благодаря ти,че се включи при нас в Кард Мания,желая ти успех!Весели празници!

  ОтговорИзтриване
 5. What a beautiful card. I love the sweet image and the colors.
  Thanks for joining us at the Animal Friends challenge.
  Hugs
  Kuni

  ОтговорИзтриване
 6. Eine schöne Karte. Vielen Dank für Deine Teilnahme bei Animal Friends. Liebe Grüße Doreen

  ОтговорИзтриване
 7. Gorgeous card, the image is so cute :)
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  hugs
  Mandy xx

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!