Скритите влюбени.

Днес денят започна толкова приятно - озовах се сред екипа на новите Картичкофеи. Това е голяма чест за мен, която приемам с цялото си сърце и се надявам музата винаги да ме подкрепя в това начинание. Картичкофурии е много любимо мое местенце, което винаги успява да ме вдъхнови и стимулира да опитвам нови и нови неща. Ако следите редовно блога, значи знаете, че съм първа китка в повечето случаи, затова едва ли ще ви изненадам с днешната картичка.
 Разбира се, че е телескопична картичка, първата ми такава, специално за Петя и нейното предизвикателство.
 Посветена е на любовта - скрих прегърнатите влюбени във втория кръг, така че да ги видят само очите за които е предназначена картичката. За другите тя ще остане едно бледо лилаво сърчице в кръгчета.
А сега запретнете ръкави и измислете и вие нещо подобно - в Картишока съм обяснила подробно как се прави и ще се уверите, че е фасулска работа, за която не се изискват нито специални шаблони, нито кой знае какви умения. Изненадайте приятно някого :)
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Beautiful design! Thanks so much for playing along at CCCB!

    ОтговорИзтриване
  2. This is so cute!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, че се включи в моето предизвикателство! Картичката е много хубава и се надявам да донесе много приятна изненада на притежателите си! Благодаря и за урочето!

    ОтговорИзтриване
  4. Very pretty.

    Thanks for joining us at Eureka Stamps this week.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!