Зелено и лилаво.

 

Реших да разнообразя хелоуинските страхотии с едни обикновени, цветни и пъстрички картичка и картини. Картината виси в моя офис - направена е с подръчни материали и не претендира за художествена стойност, освен с това, че радва очите ми и разнообразява сивия скучен офис. 

Цветенцата са правени с пънч, подредбата им е моя приумица, а пеперудата допълни колежката ми по бюро с изрезки оттук оттам. Основата е боядисано с лилава боя платно.

Другата приумица в тази гама отиде подарък за мама. Споменах ли че имам да правя един много амбициозен проект - две големи платна (50/70), които да боядисам в лилаво, и на които да има дървета с копчета? Тренирам от известно време, но още не съм добила смелост да ги направя.
Последното за днес в лилаво-розово зелено е картичка. Подобна бях правила преди време и сега я разнообразих с малко пеперуди, панделки и слонче. Мисля отговаря на рецептата на Злати, така че ще  я покажа при Фуриите тази седмица (не мога да се размина само с едно участие, нали).


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Много ме изкефи!!! Свежо, усмихнато, чудесно!!!
    Твоя фенка

    ОтговорИзтриване
  2. Любима моя комбинация от цветове! :) А дървото е уникално с тези копчета! Началото е обещаващо, няма едни по-големи размери да те спрат сега! ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Златина Ташева
    Отново ме развесели, умора нямаш, а и гледам, че и вдъхновение не ти липсва. Обаче бързо си признай това на цветчетата не е ли бордо? Благодаря, че се включи в предизвикателството по рецепта, което имах удоволствието да задам. Радвам се и за това, че не изневери на себе си и участва с два проекта (както си бях пожелала :) ). Хубава седмица и много усмивки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. не, едно такова цикламено е, отгоре ембоснато с бледо лилава ембосинг пудра и кофти снимано...

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!