Булките


Всяко малко момиченце мечтае  да стане булка. Е, някои искат да са принцеси, други да карат боклуджийския камион, но въпреки това всяка в един момент облича белия чаршаф, слага цветя в косата и се оглежда за подходящия на ръст младоженец. Повечето надживяваме тези си мечти, но познавам и такива жени за които сватбата е фикс идея. Те са пререждали в ума си сватбените маси, избирали са цвета на сватбената украса, мечтали са за дългата бяла рокля с поне два метра шлейф, дори са пробвали подходящата прическа. До толкова са се увлекли в своята мечтана сватба, че почти не обръщат внимание на най-важното - за кого ще се оженят. Това е само детайл, също като подходящата църква и ресторант.

За слава богу "моята булка" както я наричам не беше от този сорт. Та тя два дни преди сватбата още не беше решила какъв да бъде букета и, а камо ли да пробва прически и гримове. Въпреки това беше неотразима, прелестна, спокойна и усмихната - без да се вълнува от хилядите дребни неразбории, съпътстващи една сватба. Какво ти пука дали слънчогледите на сватбената арка са увехнали след като се оглеждаш в очите на мъжа си и виждаш там хиляди слънца?
Затова аз ви пожелавам мили мои булки - Бъдете винаги толкова щастливи, колкото сте и на този ваш специален ден!
 

За картичката - тя беше замислена като картичка с джобчета, но не се справих със сгъвките и в крайна сметка стана нещо по средата. Затова сега споделих линк с урока в Картишок. 
Булката е от прекрасните илюстрации на Инслее, сложих тагче за пожелание в едното джобче, а другото е за парите. А цветовата комбинация - тя се получи от само себе си.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

 1. A very true post indeed! It's the man you marry and not all the silly details that matter! Gorgeous card and tags! I love the soft green palette! Beautiful bride as well! Thank you for going green with us this week here at Simon Says Stamp & Show!

  ОтговорИзтриване
 2. Beautiful card, so elegant and pretty.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  hugs
  Mandy xx

  ОтговорИзтриване
 3. SO very pretty! Thank you for sharing your time, your talent, and your sweet fellowship with us. Your art is always such a blessing.
  Karen
  Word Art Wednesday

  ОтговорИзтриване
 4. Ех, КАти, много ги харесвам тези твоите "трябваше да стане,ама е нещо по средата" - така всяка картичка ти се получава уникална :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!