АТС 30, АТС 31 и малко фонови експерименти

Karin Fashion Illustrations

Това е най-любимата ми от тази серия АТС визитки. Като започнах да ги правя си представях и останалите 30 така... но както ще видите от показаните "заготовки" едва ли ще се получат подобни.

Това са "металните" ми фонове в златно. Много си ги харесвам макар че нямам никаква идея още с какво ще ги комбинирам.

Това е сравнително пролетното ми АТС, което направих с мисълта за играта във форума на фуриите. Е, после нарисувах други цветя, които може би са по-подходящи...

Това е втора част метал - сребърните такива. Точките на едното са правени с Ц200, после като изсъхва става релефно и дава интересни ефекти, другите са с намачкана хартия, после намацана със алуминиева акрилна паста. Въобще тия пасти от Лидл се оказаха страшно попаденние.
 

Тук са обичайните ми фонове - отдолу грунд, минат през някоя мрежичка и оцветен с водни бои. Това е за днес. Хубав ден, аз бързам че ме чакат много тежки срещи а все още съм по пижама...


Коментари

  1. Много са ефектни!Убедена съм, че ще се родят много артистични атс-ки. Интересно ми е цветовете на паричките как са сътворени?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е салфетка на парички :) аз просто я залепих и разнообразих с малко водни боички...

      Изтриване
  2. Истинско вдъхновение е при теб :) Подготвяш се добре...очаквам с нетърпение всички завършени. Първото АТС с танциорката е върха- чудесно! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Ками. На мен ми дай повод и като почна - нямам спирачки.

      Изтриване
  3. Искам го! Ако още не е заплюто, червеното е за мен. Ако е - искам някое друго с мадама.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. aaa не Тони, за теб подготвих едно друго снощи. Ще ти го покажа тези дни, и ако не ти хареса тогава получаваш червеното...

      Изтриване
  4. Кати, много са ефектни фоновете, а АТС -тата са много красиви! Това с паричките е много нежно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Весо. Това е една мъничка носна кърпа, която обаче е толкова сладка, че си я кътам за малки проекти, не ми се хаби цялата за голяма картичка :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!