Тапетен тефтер

Днес наминавам за да ви покажа един тефтер. Отдавна бях обещала на една вече много бременна приятелка да и направя бебешки тефтер, но вдъхновението по бебешката тема все ми бягаше до снощи, когато получих пратка от нея.

 Пратката съдържаше....тапети!
Бая изрезки останали от декорацията на детската и стая. За повечето хора са ненужни и биват изхвърлени, но за мен са си истинско съкровище. Още повече, че имаха такива сладки животинчета из тях. Така се оформи и тефтера - тапетен, жълтичък с котенца, рибки и цветенца. Довечера ще го подаря, надявам се да се хареса.



Предизвикателства: Хоби Предизвикателство: Рециклирай!

Коментари

  1. Много освежен ,с бяла маца:)))!

    ОтговорИзтриване
  2. Кате, и аз съм прибрала едни тапети..(с които преди 2г освежихме занималнята в детската градина на Александър), обаче..картинките по тях се оказаха по-големи и трудно стават за картички. Въпреки това се надявам някой ден д ами дойде музата и да ги налепя подходящо..някъде..
    Твоя тапетен тефтер обаче е много свеж в тези бледо-жълти тонове и с този котарак...
    Благодаря ти за включването в Хоби предизвикателство 30"Рециклирай", зададено от Bearkis.. Ще се надявам да се включиш пак, защото не се съмнявам,че имаш доста неща за рециклиране и най-вече, че знаеш как да ги употребиш..

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!