Мадама в лилаво


 На първи ноември има рожден ден една моя готина приятелка. Тя ми е поръчала да и направя картичка ( все едно че мога да пропусна пък ха-ха). Но картичката да била по-така, от ония моите натруфените, специалните. Вчера около три часа я мислих как да я направя като за мацка:) и накрая реших - като сложих мацка, разбира се!
Основната гама е в лилаво по вина на Картичкофуриите :)  втория ми цвят е кафяво :) Мислих, мислих каква странна комбинация да докарам с лилавото и реших, че с ръждиво-кафяво никога не би ми хрумнало да го съчетая, затова трябва да опитам! Техниката, която използвах за основата ми хареса - намерих поредното приложение на грунда ми и може би е време да ви разкажа за него в отделна публикация ( като приспя малките маймунки евентуално).  Все пак прилагам снимки, вие може би ще се ориентирате и сами.


Ще покажа тази мадама при Краси ( макар че за нея ще има и друга картичка), както и в Кард манията - CMC#6 Oh, baby... и при Фуриите.
 
 
 
 
 

Коментари

  1. Кати чудесна идея!Винаги ме изненадваш приятно.Притежателката на картичката ще е много доволна и щастлива че има до себе си такъв талант като теб.
    И да цункаш малката Ева от кака и Ева и от мен.

    ОтговорИзтриване
  2. Справила си се чудесно с "по-така" картичката и съм сигурна, че напълно ще задоволи желанията на получателката си. А с фона определено ме изненада много приятно. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката ти е доста иновативна и ти благодаря, че я показа при нас - в Card Mania Ghallendges.

    ОтговорИзтриване
  4. Катииииииии, и тази е разкошна..Това с грунда определено е твоята стихия..
    Обаче и тук да ти благодаря за страхотната изненада! Каква ти картичка..- това си е истинска картина! А ти мила ми приятелко си повече от фурия..Кога успяваш, направо не знам.., но се радвам много на всяко произведение на изкуството, което сътворяваш!
    Благодаря ти за подаръка -изненада и за това,че се включи в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден"

    ОтговорИзтриване
  5. Много творчески поглед и в резултат - страхотна картичка, Кати! Браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Много арт картичка, Кате! Благодаря, че я показа в предизвикателството на Card mania!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!