Предай нататък... Moleskine® и късче любов

 
С тази публикация искам да покажа моите страници от бележника на Тони.
И разбира се да разкажа тяхната история.
Откакто бележника тръгна да пътешества, всеки път като си помислех какво точно ще направя на моите странички ми се въртеше една фраза от песента на Алекс Жекова - "Ей така"
Обичам пролетта, когато всичко ражда се отново... така че реших че това ще е отправната ми точка. Трепета по очакване на ценната пратка беше разбира се споделен с цялото семейство, сина ми нямаше търпение да види този легендарен :) бележник и когато той най-после се озова в ръцете ми първият му въпрос беше "Мамо, аз какво да нарисувам вътре?" Ами нарисува детето полянка и пролетно слънце. После заедно изрязахме дървото, а по него накацаха една камара малки цветенца, по които напоследък съм полудяла и плета във всяка възможна минута. Да знаете, че ако се огледате в парка Редута и видите една лилава количка и майка, седнала на пейката със стърчащи от дамската чанта прежди да плете съсредоточено някакви цветенца, това съм аз :)
Останалото в тефтера допълних сама като стремежа ми беше да е свежо, цветно и много пролетно. Дали съм успяла, ще кажете вие :)
 
 
 
Утре тефтера поема отново на път, а аз нямам търпение да видя следващите му страници.
И специално за Тони: благодаря ти за доставеното удоволствие, продължавай да ни радваш с подобни идеи.

Коментари

  1. Наистина тефтера е много пролетен и много ми допада това дърво!

    ОтговорИзтриване
  2. Много цветно,много свежо,много пролетно и много ме усмихна!Хубав ден и поздрави на художника :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви. Ще го поздравя художника, много ще се зарадва.

    ОтговорИзтриване
  4. А аз благодаря за усмивките, които ми донесе тази публикация :)
    Радвам се, че и синът ти е участвал в създаването на страниците. Прекрасни са! Носят толкова ведро и хубаво настроение. Благодаря още веднъж!

    ОтговорИзтриване
  5. Чакам го с нетърпение! Сраниците ти са толкова топли и свежи, наистина са чудесни..., а стиховете толкова ми харесаха, че си обещавам да го науча наизуст.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!