Куфар за крафтър маниаци

inspire co.: packed: Remember when I said I wanted to outfit a crafting suitcase? I chose this wooden case because, even though it was in pretty good shape, t...


Много ми хареса този куфар, само се чудя откъде човек може да се сдобие с такива малки кръгли кутийки? Аз съм върл фен на икея, и откакто се появиха в България редовно ги посещавам за да си обогатя колекцията с прозрачни кутии и органайзери, много са ми удобни, но уви за дреболиите и панделките все още не съм намерила добро решение.

Коментари

  1. Такива кутийки има тук http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=182&product_id=1377 Аз си поръчах и ми харесват :)

    ОтговорИзтриване
  2. оо супер, благодаря ти че ме "светна". Ще си поръчам и аз и почвам да търся стар куфар ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ех,че добре изглежда този куфар..Сигурна съм, че у дома обаче всичко това ще е извън него въпреки кутийките..
    Винаги се възхищавам на снимките с подредени крафтърски кътове , които изглеждат чудесно организирани , но..някак..опита ми показва,че колкото по-добре организирам пространството около себе си, толков аповече неща побирам, без да освобождавам място :)
    Не знам как е при вас..

    ОтговорИзтриване
  4. Woooow thats so lovely.Soooo many thinks i like it.

    Conny

    ОтговорИзтриване
  5. Днес се сдобих с поредната красива кутия я която да прибера разни дантели, копчета и цветя.Обаче проблема е, че тези неща досега седяха в няколко малки кутийки и вече започвам да мисля с какво пък да напълня тях.Та явно няма оправия :) колкото и да се организирам.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!