За децата под дъгата

Днес наминавам с две детски картички, подарени на малки господинчовци. С тях ми се искаше да им пожелая безгрижно и щуро детство, пълно със смях и игри, приятели добри и много веселби.


Едната е приютила Спондж Боб ( научих го наскоро докато търсих тениска с него за подарък на приятелчето), който рисува цветната лятна дъга. Много зор видях докато го търсих върху дрешка - изплезих език да обикалям магазините и да разглеждам с оцъклен поглед разните му там картинки, лепки и емблеми върху момчешките тениски. Продавачките ми се чудеха бая, но още по-смешно им ставаше като питах за опция Б - едни малки, жълти човечета с изпъкнали очи, които и до ден днешен не научих как се казват, но пък Марти ми беше купил един ключодържател с тях и го ползвах за карта-ветропоказател на тема накъде духа вятъра в модата за малки момченца. Не намерих блузка ни с едното, ни с другото жълто нещо, но пък попаднах случайно на салфетки със въпросния Спонджи джоб дето му вика Ева та сътворих една картичка за утешение на мамата ;) А за дребното купихме малка жълта топка. С надежда да забрави за блузката.
Другата картичка е сладък мечо, излегнат  на столче, пийвайки си коктелче от прясно изцеден ябълков сок с листа от мента. Така де, лято идва :) добре дошли на дългите, мързеливи и горещи дни.
Предизвикателства/Challenges:  
Токбобок - Дъга
Send a Smile for Kids - anything goes
Card Makin' Mamas - Over The Rainbow 
Word Art Wednesday-Anything goes
Ruby's Rainbow-Animals
Sister Act card challenge-Anything goes  


Коментари

  1. FUN! Thank you for dropping in to visit us at Word Art Wednesday today with this beautiful art. Blessings, Carole

    ОтговорИзтриване
  2. Your bear card is lovely, I do love the colours and embellishments, great fun and attractrive. Thanks for playing along with us at Ruby's Rainbow. Caz

    ОтговорИзтриване
  3. Ева е добра помощница!!! Аз съм много боса в детската мода, но ще се държа за нея, за да не изостана съвсем. Много свежи и игриви картички! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Кат, да се беше обадила - върл фен съм на Спънджбоб и имам тениска с него, нищо че не помня къде е. :D Много яка картичка! Както казва Спънджбоб докато рисува дъга с ръце: IMAAAAAGINATION! :D Трябва да призная, че Патрик и Гари са ми по-любимите персонажи от детското. :) <3 Поздравления за дечунгерите, че държат мама ъп-ту-дейт с модата. ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Sponge Bob, square pants :). С това филмче се запознах, докато бях на бригада в щатите преди 10 години(леле, колко съм остаряла :) ). Беше ми любимото там (те такива тъпизми имат, че това беше като научнопопулярен филм :) ) и сега с кеф го гледам като си отидем в Плевен. Много весела е станала картичката.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!