вторник, 20 май 2014 г.

За децата под дъгата

Днес наминавам с две детски картички, подарени на малки господинчовци. С тях ми се искаше да им пожелая безгрижно и щуро детство, пълно със смях и игри, приятели добри и много веселби.


Едната е приютила Спондж Боб ( научих го наскоро докато търсих тениска с него за подарък на приятелчето), който рисува цветната лятна дъга. Много зор видях докато го търсих върху дрешка - изплезих език да обикалям магазините и да разглеждам с оцъклен поглед разните му там картинки, лепки и емблеми върху момчешките тениски. Продавачките ми се чудеха бая, но още по-смешно им ставаше като питах за опция Б - едни малки, жълти човечета с изпъкнали очи, които и до ден днешен не научих как се казват, но пък Марти ми беше купил един ключодържател с тях и го ползвах за карта-ветропоказател на тема накъде духа вятъра в модата за малки момченца. Не намерих блузка ни с едното, ни с другото жълто нещо, но пък попаднах случайно на салфетки със въпросния Спонджи джоб дето му вика Ева та сътворих една картичка за утешение на мамата ;) А за дребното купихме малка жълта топка. С надежда да забрави за блузката.
Другата картичка е сладък мечо, излегнат  на столче, пийвайки си коктелче от прясно изцеден ябълков сок с листа от мента. Така де, лято идва :) добре дошли на дългите, мързеливи и горещи дни.
Предизвикателства/Challenges:  
Токбобок - Дъга
Send a Smile for Kids - anything goes
Card Makin' Mamas - Over The Rainbow 
Word Art Wednesday-Anything goes
Ruby's Rainbow-Animals
Sister Act card challenge-Anything goes  


5 коментара:

 1. FUN! Thank you for dropping in to visit us at Word Art Wednesday today with this beautiful art. Blessings, Carole

  ОтговорИзтриване
 2. Your bear card is lovely, I do love the colours and embellishments, great fun and attractrive. Thanks for playing along with us at Ruby's Rainbow. Caz

  ОтговорИзтриване
 3. Ева е добра помощница!!! Аз съм много боса в детската мода, но ще се държа за нея, за да не изостана съвсем. Много свежи и игриви картички! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. Кат, да се беше обадила - върл фен съм на Спънджбоб и имам тениска с него, нищо че не помня къде е. :D Много яка картичка! Както казва Спънджбоб докато рисува дъга с ръце: IMAAAAAGINATION! :D Трябва да призная, че Патрик и Гари са ми по-любимите персонажи от детското. :) <3 Поздравления за дечунгерите, че държат мама ъп-ту-дейт с модата. ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Sponge Bob, square pants :). С това филмче се запознах, докато бях на бригада в щатите преди 10 години(леле, колко съм остаряла :) ). Беше ми любимото там (те такива тъпизми имат, че това беше като научнопопулярен филм :) ) и сега с кеф го гледам като си отидем в Плевен. Много весела е станала картичката.

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...