Oh my deer december или леле майко Еленина, стана ли вече Декември?


Ами това е. Време е да се събудите, да отворите бутилка червено вино и да погледнете смело календара. Дойде си и този Декември! Влачи след себе си празници и почивни дни, срещи с любими хора. лудница, пазаруване като за след края на света, коледни украси и светещи лампички, безкрайни списъци с подаръци, изнервени хора по магазините, усмихнати ( или пък не) продавачки накичени с еленови рога и ситни звънчета. Витрините са лъскави, внушават разкош и изобилие за сметка на все по-празния ви портфейл, но на кой му пука? 
Веднъж в годината е Коледа. 

Ако искате вашия декември да е прелестен и очарователен без комерсиалната лудница, която обичайно го съпровожда, почвайте с дребните жестове на внимание към близките си хора отсега. Картичка, играчка за елха, свещник правен от детето (вярно, много беше грозен, но върши работа и свещта не пада), платнена торбичка или пък разделител за книга - не са кой знае какво, но вероятно ще бъдат оценени много повече отколкото врещящия китайски дядо Коледа от магазина за левче. 
Нямате време за такива глупости? Спокойно, всички сме така. Не е необходимо да отваряте фабрика и да правите стотина от вид - достатъчно е да има за най-близките до сърцето ви хора;
мама, тати, милото, децата, баба, дядо, кака, батко... съседа отляво, съседа отдясно... кучето пред блока :) 
 

Шегувам се. Обаче сега сериозно - поне по една картичка е време да сътворим. Това което ви показвам тук са таг номер 3 и номер 4 за играта на Ем, които направих вчера на бегом с единствената мисъл, че в замяна ще получа чужди красоти... а знам какви големи има в торбата и.... по същата причина докарах броя на визитките за играта на Деси до 8 броя.
Наминете  и утре оттук за да ви покажа коледния ни венец и адвентския календар, в който тепърва отивам да тъпча бонбони и послания...

Коментари