Украса за минерална вода в лилаво


Малко странна картичка ви показвам днес, не съм сигурна че харесвам този печат и много рядко го използвам, а още по-малко го оцветявам (тук е  с дистрес мастила разбира се). Повода за картичката е покана за кумове за сватба, но мисля може да се подари и по други поводи - сватба или  годишнина от сватба, затова ще я покажа в предизвикателството на Тангента при Фуриите.
Другото което ви показвам е едно предложение за украса на минерална вода. Вземате едно шише от 0,5 л, любимия си цвят малки розички, малко тюл и красива бяла дантела и украсявате.

Шегата на страна, използвах бутилката за да щракна украсата, която направих за чашите и шампанското за сватбата на кумата ми докато бях във Видин. Разполагах с ограничен брой материали (помните ли онова хотелско бюро) но поне получих предварително жокер - знаех цвета. Беше ми приятно да направя нещо в лилаво и макар и за малко да спра да мисля в жълто-оранжевата гама.
 
Направих и малки бутониери, както и украсата за свещите. Вместо панделка избрах чашите и свещите да са свързани с красива бяла дантела, стори ми се по-романтично някак си. Като цяло това с украсата се оказа фасулска работа... ех защо не се женех сега, какви работи щях да си направя...
Нищо де, има надежда - все пак нямаме църковен брак, може пък някой ден да ме огрее с втора сватба.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. На мен много ми харесва този печат. Забелязвам, че все по-често оцветяваш и надобряваш. Украсата е много нежна и идеята с дантелата вместо панделка ми допадна много.
    И аз понякога се ядосвам, че като се женех не бях открила този пъстър свят, макар да си бях правила сама тейбъл картите(сега като си ги спомня бяха много смешни :) ). А тук, за съжаление или за радост, няма такова нещо като подновяване на обетите:)

    ОтговорИзтриване
  2. Винаги ме впечатлява замаха, с който твориш - композиция, цветове, елементи - уникален стил и почерк имаш Кате! В този проект се влюбих в украсата ти - съчетала си фантастично лилавото и зеленото, а дантелата е привнесла много красота и чувственост. Чак и аз се замислих за украсата на моята сватба - а имаше ли въобще някаква, хахаха!?

    ОтговорИзтриване
  3. Еееех, най-накрая нещо и в любимите ми цветове!:) Страхотно лилаво, а както си вмъкнала и мъничко зеленичко - направо разкош! Много красива украса за бутилка, и бутониерите са приказни!
    И... чакаме църковният брак!? :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Обичам те Катенце :) Много ти благодаря за всички уникални и красиви неща, които успя да сътвориш за минути. Целуваме те мнооого !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!