петък, 10 май 2013 г.

На път!


Наскоро се шегувахте с мен по повод нещата, които нося в дамската си чанта. Затова днес реших да споделя снимки от едно хотелско бюро. Намира се във Видин, където се озовах за ден два през майските празници. На цвят е кафяво :) макар че в момента това е трудно да се забележи. Върху него стратегически са разположени нещица от пътната ми чанта. Сами можете да видите за какво става дума.

Този път, понеже доста обикаляхме - тръгнахме от София, после Монтана, Белоградчик, Видин, Враца, Плевен - реших да не вземам почти нищо от крафтърските си неща ( ако разбира се папка с печати и 15 дистрес мастила, плюс няколко дреболии за украса, силиконов пистолет и тн. се броят за "нищо".
Разбира се изскочиха една камара поводи за направа на различни проекти - като започнеш от украса на чаши, свещи и шампанско за сватбата на кумата ми и минеш през няколко картички за именни дни.
Бях забравила в суматохата покрай рождения ден на Марти, че и майка ми има имен ден на Гергьовден и точно за нея спретнах една бърза цветна картичка.
 

Може би има какво да се желае в нея, но мама винаги харесва моите неща, независимо дали са измислени за 2 минути или за 2 седмици. Картичката вече е заела своето място в библиотеката при още десетина нейни дружки, със сигурност няма да се чувства самотна там :)


Предизвикателства/Challenges:  

CMC#20 Flower Power / Магията на цветята

5 коментара:

 1. Ето това е хоби в пълния смисъл на думата. Желая ти много нови идеи и хубави поводи за картички!

  ОтговорИзтриване
 2. Е, Кате, това се казва истинско отдаване на хобито! Наистина се възхищавам на енергията и замаха ти и на това, че си успяла дори на път да уловиш вдъхновението и да създадеш нещо красиво!

  ОтговорИзтриване
 3. Еха! Това се казва малко багаж за няколко дни:))) Непременно трябва да покажа на милото тази публикация :)))

  ОтговорИзтриване
 4. Това е истинската Кати! Успях да те предизвикам да снимаш съдържанието на чантата! Ти си истински творец в действие! Желая ти много хубави емоции и вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 5. Fabulous card. Thank you for joining us at Card Mania Challenge.

  DT. member
  Evie

  ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...