Серийно производство


Ето ги и тях - моите първи серийни покани. Тринадесет броя еднакви покани за абитуриентски бал. Направени в обедната почивка за час. Оказа се много лесна тази работа, измислени веднъж ( а и с толкова лесен дизайн) нямах никакви грижи. Освен една де - как да ги направя еднакви и да не са еднакви все пак. Направих вариации на украсата и тук там смених цвета, но предвид поръчителя, за който ви разказах вчера, реших да не си позволявам много волности.
Имам си и любимци в тази серия:



Важното е че, задачката е отхвърлена така че сега трябва да изляза от тази цветова гама и да скоча в следващата - жълто-оранжева такава.  
 
Желая ви хубав ден, изпълнен с мисли за  пътешествия и предстояща почивка. 

Коментари

  1. Еми, получили са се, Кат. Серийни, но всяко произведение е бутиково и симпли готино :). Хареса ми много твоето виждане по въпроса с конвейрното производство. Чакам топлата серия сега :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Oх,Кате страхотни са ти се получили:) И бухалите са ти готини,обачеее...този глобус ми е слабост от отдавна на мене,така че не мога да си кривя душата,че и мен ме спечелиха най-много :))) ...а и като ,цяло са точно в стилът,който най-харесвам;) Браво!:) И аз,ще чакам продължението;)))ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, Кати! И на теб пожелавам такива дни!
    И с нетърпение очаквам жълто-оранжевата ти серия! :)))
    А тези покани са страхотни - изчистени и ефектни!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво! Много ми харесват, семпли, изчистени и все пак с една лека закачка! Е, тези с бухалчето повече ми харесаха, но всеки човек е различен и различни неща му грабват окото ;) Мен ако питаш, по-добре, че са си избрали по-лесните, защото са станали бързо и не са те тормозили много ;)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. Ах, голяма фурия си! :))) Но и в серийното производство успяваш да вложих по нещичко от твоя дух и всяка си е уникална сама по себе си! :).
    На този печат отдавна му се каня и аз, но все нямам повод... май ще си измисля, само за да го пробвам :).

    ОтговорИзтриване
  6. Do love your set of cards, great colourways.

    Thank you for joining us at Simon Says Stamp challenge, but you do need to link to the challenge to be entered into the draw for the prize.
    luv
    Debby

    ОтговорИзтриване
  7. What a great set of cards! I love the texture you have added to these!

    ОтговорИзтриване
  8. Ooops! Forgot to add Thanks so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Challenge Blog!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!