Костюмарска картичка

Включваме се директно на живо от офиса с едни кофти снимки на мъжка картичка.

 Виждате тъмно син кадифен костюм съшит с бели шевове. Ризката е в тон - светло синя,леко надигната в долния край от наченки на шкембе (но не казвайте на собственика, той си мисли, че просто е преял). Вратовръзката е проява на извратено счетоводителско чувство за хумор - тънка и кожена. Имаме и розичка в джоба, за разкош.
Във вътрешността на картичката виждате какво се крие зад костюма - един надут пуяк :)
Добре че е пуяк с чувство за хумор и ще преглътне днес и картичката и кривия кактус с едно голямо и две малки израстъчета....да е жив и здрав!

Ще я покажа в Хоби Предизвикателството, където Ирина Кирякова ни предизвиква да направим Easel card
p.s. А ако се чудите това по-долу какво общо има с мъжката картичка - ми нищо, просто исках да споделя на какво се радвах тази сутрин. Хората се радват на красиви букети, а аз на увехналите им такива, защото мога да прибера хартиите. А тези специално изглеждат толкова свежи, веднага ми хрумват стотина идеи за тях.

Коментари

  1. Кате,много ме развесели твоя пост.Чудесно си се справила със закачливата картичката за твоя колега.Благодаря ти,че уважи моето предизвикателство! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Хихи, какво шкембенце:). Супер се е получило. Мисля, че с право човекът си е искал по-рано картичката. Толкова е готина и лична!

    ОтговорИзтриване
  3. Много приятно настроение,в събота сутрин,с кафето...и твоите публикации!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. благодаря ти Биси, :) меткам и една млечна баница за закуска към теб.

      Изтриване
  4. Кате, опасна си.... Много ми е забавно да чета всичко написано от теб... И понеже и аз все обичам да се шегувам и да измислям разни маймунджилъци, твоите публикации ми идват баш на място :) Много готина идея. Сигурна съм, че колективът се е смял здраво, а собственикът вече със сигурност знае, че не е преял :)

    ОтговорИзтриване
  5. Кате, страхотна е твоята костюмарска картичка..Излъчва едно типично за теб настроение и свежест, макар да е "костююмарска"

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!