Зън зън зън камбанки вън.


Ето поредния коледен пейзаж - направен от любимата ми салфетка, след като я използвах да си направя фона в лилавата ми картичка, сега и дойде реда за повторна употреба. Така де, няма да отива на вятъра - какво като е намацана с малко бяла боя...
Скеча е отново на Биси и  Картичкофуриите. Мисля там трябва да ми сложат персонално на мен лимити на участие в едно предизивикателство, напоследък прекалявам, но какво да направя - толкова е забавно да се предизвиквам сама, а и без друго правя много картички напоследък, и се чудя вече как да ги измислям да са по-разнообразни. Определено взех да се повтарям, а и нямам време да ровя из пинтереста за нови вдъхновения...
Тази комбинация на златно/дървено/стари книги/дантели си ми е много любима и ще я видите и понататък в други коледни картички.
Тази картичка освен при Фуриите отива още тук:
Simon Says Challenge - favorite (lace, old book)
Charisma cardz ....Christmas makes
Inky Impressions - Use something old (old lace, book).

п.с. Благодаря ви, че още ме четете и коментирате. Не можете да си представите колко ме радва всяка думичка изписана по  повод мен и моите опити за творчество. Благодаря отново!

Коментари

  1. Картичката е просто разкошна,но тази работа със салфетките не знам ,как я правите -аз с толкова салфетки съм се обзавела -пък ей така ми стоят още -изобщо не знам как да ги ползвам,а са хубави иначе:)))
    Браво -разкошна картичка:)))

    ОтговорИзтриване
  2. A gorgeous card!! Thanks for joining our challenge at Inky Impressions this week

    hugs Vicky xxx

    ОтговорИзтриване
  3. What a beautiful card - really pretty - Thanks for sharing with us at Inky Impressions xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!