Картички за бебенца

Днес ще ви покажа две бебешки картички за сладко малко момченце, които направих за колежка в офиса. Уви, бързах да ги дам и едвам успях да снимам слончето отпред, и въобще забравих да го снимам и отзад и там е  украсено подобаващо и мърда весело с ушички. Схемата за слончето е тук.
Първоначалната ми идея беше картичката да е само слонче, но после се сетих, че няма да стигне мястото за писане (в подаръка и пожеланията се включват доста колеги) и се наложи да измисля нещо като easel-card. Е, моето слонче по-скоро възседна една полянка и подпря крачета на голям лист от тефтер, но милото е много сладко и спечели симпатиите на околните.



Направих и още една, по-традиционна и класическа картичка, в случай че слончето Бимбо не се хареса, но тя остана за някое друго бебенце. И без друго около мен е пълно с бременни с момчета, така че поводи ще имам доста. Започнах и трети вариант, но нещо дребничко му липсва за да е окончателно готов затова за него друг път.

Ще покажа тези двечките в новото предизвикателство на Кард мания:

CMC#6 Oh, baby...

Коментари

  1. Страшна си:))),как ги измисляш само-страхотни са:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладка и закачлива картичка!Идеите ти са безкрайни,много ти се радвам за нестихвашия ентусиазъм.Благодаря ти,че се включи отново при нас в Card Mania,успех от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладко слонче! Направо да му се прииска на човек да има бебе:). Е, който си няма де:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!