Картички за бебенца

Днес ще ви покажа две бебешки картички за сладко малко момченце, които направих за колежка в офиса. Уви, бързах да ги дам и едвам успях да снимам слончето отпред, и въобще забравих да го снимам и отзад и там е  украсено подобаващо и мърда весело с ушички. Схемата за слончето е тук.
Първоначалната ми идея беше картичката да е само слонче, но после се сетих, че няма да стигне мястото за писане (в подаръка и пожеланията се включват доста колеги) и се наложи да измисля нещо като easel-card. Е, моето слонче по-скоро възседна една полянка и подпря крачета на голям лист от тефтер, но милото е много сладко и спечели симпатиите на околните.Направих и още една, по-традиционна и класическа картичка, в случай че слончето Бимбо не се хареса, но тя остана за някое друго бебенце. И без друго около мен е пълно с бременни с момчета, така че поводи ще имам доста. Започнах и трети вариант, но нещо дребничко му липсва за да е окончателно готов затова за него друг път.

Ще покажа тези двечките в новото предизвикателство на Кард мания:

CMC#6 Oh, baby...

Коментари

 1. Страшна си:))),как ги измисляш само-страхотни са:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Много сладка и закачлива картичка!Идеите ти са безкрайни,много ти се радвам за нестихвашия ентусиазъм.Благодаря ти,че се включи отново при нас в Card Mania,успех от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Много сладко слонче! Направо да му се прииска на човек да има бебе:). Е, който си няма де:)

  ОтговорИзтриване
 4. BEAUTIFUL card SO CUTE very well thoughtout ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!