Четирите годишни времена

Какво правихте в дъждовните събота и неделя? Ние почти не излязохме от нас, в резултат на което децата  яко бесняха и разхвърляха цялата къща, но ние с баща им ги приехме с философско спокойствие  - от сега нататък ни чакат много такива дни...
В неделя следобед баткото се сети, че утре ще имат тържество по случай първия учебен ден и той ще бъде регулировчик, а не може да си намери палката. Добре че сред материалите на майка му може да се намери почти всичко, та сътворихме на бърза ръка една полицейска палка. Стана толкова истинска, че може да се пробваме и пари да изкараме с нея по улиците... :)

 
После човека реши, че ще е добре да поднесе някой подарък на учителката си, но не ми се искаше да е пак картичка - вече сме и подарявали достатъчно. Затова предложих да направим четири мини картини (размера им е 20*20 см)- четирите годишни времена, които да послужат и за украса на новата им стая в градината. Естествено, ентусиазма ни в началото беше огромен, но този на Мартин изтрая до лятото/есента и после го напусна... заряза ме сама да се мъча със зимата и да измислям какво да използвам за сняг ( опитах стереопор, салфетка, после памук...) На пролетта вече и аз се изчерпах от идеи и макар това да е любимия ни сезон, той стана най-зле.
Но все пак финализирахме проекта, лакирах ги и сега съхнат под дъжда на терасата.
Вас ви черпя за лека нощ с други "Четири годишни времена" - тези на Вивалди!


   




        

Ще отидат тук картинките: "Spark Your Creativity Now!"  - Challenge #1: Anything Goes

Коментари

  1. Страхотен проект! Оригинални и креативни както винаги!Браво.

    ОтговорИзтриване
  2. На мен пък всички сезони много ми харесват -страхотни са,даже май пролетта ми е любим:))) Браво ! Оригинални и свежи -както винаги :) А на Марти палката -страхотна е станала :)))Браво :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!