Вчерашен вестник в розово

Днес реших да се погрижа за вашата осведоменост, сервирайки ви за закуска част от таз седмичния вестник Капитал. Можете да прочете ( някъде по листата на цветето) статия за гафа на президентската институция, която нарекла официален документ  "Национална стратегия за интеграция на мангалите".
Цялата статия е под пеперудите и панделката :)

Шегата настрана - този вестник бях подложила докато боядисвах панелите за крафтърския ми кът и след като видях колко забавно се е оцветил в розово, сърце не ми даде да го изхвърля. Направих едно бързо цветенце, метнах една две пеперуди в чест на Goldie и  Хоби предизвикателство №18 Рецепта . Картичката посвещавам (надявам се  да мога и лично да я подаря) на една  много сладка моя приятелка, която днес има рожден ден. 
Доби, да си ми жива, здрава и много щастлива, а тримата мъже вкъщи да те слушат и носят на ръце.

Коментари

  1. Най-добре се увери,че във вашата къща липсва вестник "чук-чук" и др. подобни.И направи гардеробите на децата с ключове,които да опазят вещите им от набезите ти!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. няма опазване, всичко се използва до дупка :)

      Изтриване
  2. Катеее мерси за прекрасната картичка! Толкова романтична и нежна, наслаждавам й се виртуално, докато дойде моментът да си я получа на живо! Целувки на теб и твоите малчугани!

    ОтговорИзтриване
  3. Хех,...Кате, историята на всяка твоя творба е толкова вълнуваща,че в един момент, докато чета, забравям да гледам картичкита, а се хиля с глас..
    Чудесна розова картичка.Много ми хареса идеята ти за цветчетата..
    Благодаря ти,че се вкл
    чи в Хоби предизвикателство 18 - Рецепта!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!