Картичкофурийско предизвикателство № 100 - "Рожденият ден на Картичкофурии"

 

 

Още като прочетох за рождения ден на Картичкофурииите веднага реших каква картичка е най-подходяща според мен. Исках да направя голяма картичка, съставена от малки картички, всяка в различен стил - печати, ембосинг, куилинг и тн. Защото именно това е сайта - ревю на различните, по-красивите, нашите! картички. Така го чувствам аз.
Само че тази ми "велика" идея биде пометена с голямата метла от поредния зимен вирус.Голямото ми дете вече 3 ден е с ужасно висока температура и съответно аз не съм спала и яла тия дни, а още по-малко имам на разположение свободно време за трудоемки проекти. Но днес докато се гушкахме пред чакалнята на лекаря аз му разказах за Картичкофуриите, каква е идеята, за предизвикателствата, за другите луди като майка му и тн. Явно той много се впечатли, защото като се прибрахме и първата реплика беше - режи малките картички да ги почваме. Та, направихме проекта, макар че е безкрайно далече от представителна извадка на красиви картички, все пак ще го включа в Предизвикателството, защото е правен с любов и от сърце. Честит стотен юбилей!

Коментари

  1. Hi hope your baby is doing well now, that is scarey when they get sick, you feel so helpless. hugs from Texas

    ОтговорИзтриване
  2. Пожелавам ти,бързо оздравяване на детенце.Искрено ме разсмя с израза "...другите луди като майка му ".Картичката е много весела и пъстра.Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Ами то си е така :) а и съм забелязала, че лудостта наречена Картичкофурии е заразна!

      Изтриване
  3. Аз на тази зараза и казвам "пристрастени " -толкова сме зависими , че ни действа като наркотики чакаме само дилърът да ни достави задачката .;) Идеята и самата картичка са страхотни ! Скоро оздравяване !

    ОтговорИзтриване
  4. Много интересна идея и оригинална картичка.
    Благодарим ти, че ни поздрави за нашият рожден ден!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!