Картичка и платно в Ингрид стил

микс медия платноТози месец в Картишок ви предизвикваме да творите в стила на  Ingrid Gooyer. Тя е много талантлив микс-медия артист, а нейните творби могат да бъдат определени като много рядко срещания CAS (Clean And Simple) миксмедия.
За мен това си е сериозно предизвикателство, но като се замисля май е една идея по-лесно от това, да трупам много неща в една картичка.  
Първоначално измайсторих платно, което вече подарих на колежката ми.

миксмедия платно
 По-голямата площ някак ми позволява да постигна това чувство на празнота и белота. Това платно е с размери 18/24 см. Покрито е с бяло гесо нанесено с шпакла, после отгоре налепени хартиени остатъци, малко марля и тук там пера. Цветовете са оксиди - тук там малко бръшос в тюркоаз

платно за подарък
Толкова много ми допадна идеята за този скеч и изчистена визия, че когато свекърва ми тези дни ме помоли за картичка за едно младо момиче, реших да повторя опита.Мацнах набързо през един шаблон пастичка, изсуших и после редих китки и дантели За скеча допринесоха красивите елементи на Дани, от Фабрика Водно конче, която е спонсор на сегашното ни предизвикателство.Стикерите са на Картишок и тук бързам да издам тайната - имаме цели 4 нови видове стикери, но ще ги покажа за пръв път в Бургас на срещата на Картичкофурии

микс медия картичка


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Beautiful work. Thank you for joining us at Creative Artiste Mixed Media Challenge Blog for our Anything Goes challenge.
    Good luck
    Lynda x

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!