Седмица 13 - Тайната градина

Мило дневниче, ето мен и мен ;)
Изминалата седмица беше една от най-дългите в моя кратък (нали съм на 20) живот. Започна с ужасно много работа, съчетана с желанието ми да направя нещо за новото ни предизвикателство, което е толкова цветно и пролетно. И нали съм си аз, вместо да изровя нещо от купищата готови цветя и да направя дузина бързи картички, аз си играх да правя ръчни цветя, които и до този час стоят по бюрото без да са върху картички. 

Само благодарение на ината си успях да довърша поне една картичка към 3 сутринта. Но пък имам материали за поне още десетина... някой ден. 
Смяната на времето ми се отрази кошмарно - късно, много късно лягане съчетено с трудно ставане и купищата работа доведоха до припадак във вторник. Там някъде си казах, че трябва да намаля темпото и спрях да правя картички.... за една вечер :) 
Седмицата премина в бясно препускане и идея си нямам как оцелях до петък следобед. Добре, че беше слънчицето и пролетното настроение, което винаги ме кара да се чувствам някак като в "Тайната градина" .
В петък следобед рестартирах седмицата наново. Пих кафенце с картичкофурия, с която не сме се виждали отдавна. И тя ме пренесе наяве в Тайната градина, която по съвпадение се казва "Къща". В това вълшебно място, където едни хора танцуват, работят и учат други хора да се забавляват, се надявам скоро да ви събера и да творим заедно. 
Прекарах там цялата събота.... подрязвайки едни къпини. Вечерта с надрани ръце и куп трънчета по пръстите се прибрах толкова заредена и отпочинала, все едно съм била цяла седмица отпуска. В неделята творих като луда, дори съм доволна от себе си - излязох от дупката, в която бях потънала в понеделник. 


  
 А следобеда хукнах по гостита - отново в къща, отново с разкошна градина и куп весели хора, с които пихме до мноого късно. Дори мисля, че и тази сутрин още ме държи, така че отивам да си направя второ кафенце, че да успея да се закарам до работа.
Предстоящата седмица съм си я обещала спокойна, весела и пълна с приключения.
Ваша, загубена в Тайната градина
Кат  

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Wonderful texture on all of your cards - and I love the blues and greens on the first one! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!