Предколедна седмица

Ето ме и мен, в най-кошмарния за всеки крафтър период. Всяка година се заричам, че ще започна да правя коледни нещица още през юли и всяка година започвам на 10 декември. Същевременно от всякъде валят молби, заплахи и изнудвания - само още една картичка, албумче, кутийка и там.. измисли ми нещо за подарък. Като добавим и очакването на всички роднини и приятели да получат нещо специално и ръчно правено лично от мен, сезона се превръща в една гонитба с времето, недоспиването и хроничната умора. Къде остава удоволствието от очакването на празника - не знам. Не че си нямаме коледни сладки, безкрай много подаръци под елхата, ледена пързалка и писане на коледни истории. Има ги и тях, но уви много набързо вмъкнати между стотината задачки на мама. Добре че поне Сънчето ( добрия ми мъж) ми влиза в положението и помага много. Ето, този уикенд отметнах 6 картички, 5 албума и един рецептурник. 
Време за обработка на снимки - 0   часа, така че ще ви покажа нещата от миналата седмица.





  



 Няма дори да споменавам за десетината рожденички около мен през декември.
Нито за проведените работилнички, кръжоци и други сбирки на Картишок.
Броя с нетърпение дните до Коледа. Да си почина, да внеса ред в хаоса и да отворя отново арт журнала. Той също набъбва с нови странички, но за тях друг път. Желая ви много ползотворна седмица - направете хората щастливи, споделяйки творчеството си с тях!

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Страхотна производителност на прекрасности :)Изчистената в бордо и ембосната елхичка ми е фаворит.Сега вече имам възможност да ти благодаря, че я включи в предизвикателството ми.Успех в надпреварата с времето и да посрещнеш празниците с отхвърлени задачки и коледно настроение :)Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. What beautiful Christmas cards! Thank you for joining the December challenge of the Country View Challenges!

    ОтговорИзтриване
  3. WOW so many gorgeous Christmas makes! Thanks for joining us at Country View Challenges this month!

    ОтговорИзтриване
  4. I love your projects!
    Thank you for joining us at Card Mania Challenge :)

    ОтговорИзтриване
  5. Wonderful creations! I love papers and designs!
    Thanks for playing at Card Mania Challenge.
    Ileanaxx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!