Подарък за 10-годишнина от сватба.

Много ли са, малко ли са – не знам, защото нашите не ги броя отдавна. Но броя тези на кумците ни – готини хора, които много обичаме и уважаваме. Нямаше как да не измисля нещо по-различно от картичка по случай техния празник. Запретнах ръкави и  измайсторих един от малкото си албуми. Въпреки, че си купих Зутер и с него е толкова лесно да се правят албуми, някак не ме влече натам. Правя ги само за страшно близки хора и явно в това число не включвам децата си, защото за тях още не съм правила ни един.
В този случай албумът е 20*20 см, корицата му е от плат и е напъхан в кутия от шоколадови бонбони, облечена с фолио за облепване на мебели. Само при мен може да видите такава какафония от стилове и материали. Специално в този албум не съм ви спестила нищо. Има опити за “декупаж”, има дизайнерски хартии, фолио за мебели и gelli plate home made хартии….
Големия проблем при избора на материали беше темата, в която сама се вкарах. Прочетох в нета, че по повод 10 години от сватба се подаряват червени рози. Изведнъж се оказах без грам подходящи хартии. Нямах и никакви рози, достатъчно големи за да паснат на размера на алубума. Това доведе до покупката на голяма хартия за декупаж, която нямах никаква идея какво да правя и как да използвам. Е, изрязах и залепих тук там розите, колкото да се вижда идеята. Но стига съм обяснявала – да покажа малко снимки, щракнати набързо в колата на път за тържеството.
IMG_2725.CR2IMG_2724.CR2IMG_2721.CR2IMG_2720IMG_2717IMG_2716IMG_2715IMG_2713IMG_2712IMG_2710
Гарнирахме албума с голям букет от червени рози, и заръка за кумеца да разпръсне пътека от рози до леглото на любмата си под звуците на Bon Jovi - Bed Of Roses.
И след толкова романтика, малко сълзи и много споделени емоции, кумицата ми уби всичко детско в мен, обявявайки, че по повод 10 години брак се подарявали... РОЗОВИ РОЗИ :)
 

Предизвикателства:
 
WordArt Wednesdays -#198 - Anything Goes
 

Коментари

 1. Lovely elegant creation!
  Thanks for playing at Card Mania Challenge,
  Ileanaxx

  ОтговорИзтриване
 2. A beautiful creations, what a lovely gift - super design with gorgeous colours and papers -
  the create of the rose is stunning!!

  hugs
  Heather xx
  Thanks you so much for joining us with Simon Says Stamp Wednesday Challenge>

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!