Почти черна котка в розова кутия.

Рядко правя декупаж – хич не го умея. Но затова пък често подарявам розови неща на хора, които не си падат по този цвят. Ей така, за проба – може пък да им стане любим. И аз едно време признавах само оранжево и се заканвах, че няма да обличам дъщеря си в розово, а ела сега да ни видиш – кифли с кифли, при това ягодови.
Кутия с котки и картичка с котки, при това шейкър. За готина колежка, която очевидно харесва котките. Има си голяма и черна такава.
Минах през много идеи, които ще запазя в тайна за някой бъдещ неин рожден ден. Но финално се върнах на котките – може би защото бях скатала тези сладури върху една салфетка с ясната мисъл, че може да ми потрябват. Картичката се случи доста голяма – А5, но пък такава беше опаковката от едни ембосинг папки, която исках да използвам за шейкъра. Отново си спестих дизайнерската хартия и си поиграх с gelli plate за да докарам нюанса на розовото, примесено с малко кафяво. Най-много зор видях докато облепя проклетия шейкър за да не изпада пълнежа от дупките, които някак щедро оставям докато лепя двойно лепящо тиксо.  А защо шейкър ли – ами за да дрънка на котката с него.
kakichka art 79kakichka cards 84kakichka cards 84-1kakichka cards 84-2
Предизвикателства:
Хартиени вълшебства - №19 Забранено за картички (кутията е лакирана с бляскав гел медиум)
Card Mania-CMC#70 Anything Goes / Всичко е позволено


  • Sister Act: Anything Goes
  • Word Art Wednesday: Anything goes with uplifting sentiment
  • Simon Says stamp Monday challenge: anything Goes
  • Коментари

    1. На тема '' розово '' си просто ненадмината :):):) .Очаквам в близко време предизвикателство на тази тема в Картишока ,даже вече имам идея за микс медиа картичка по темата :).

      ОтговорИзтриване
    2. So cute! Love this altered box! Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Sandra

      ОтговорИзтриване
    3. Beautiful project! I love the card! Thanks for joining us at Sister Act Card Challenge. Hope to see you again on the next challenge!

      ОтговорИзтриване

    Публикуване на коментар

    Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!