Дневникът. Ден 7: хаос

IMG_8503Днес останах вкъщи да гледам Ева, която се пишеше болна. В действителност само кашлица я мъчи, иначе ми разказа играта тотално. Като започнем от рисуването с моливи по стените на коридора и стигнем до опита и да ми “ помогне” в подреждането.IMG_8507
IMG_8504А моето почистване хич не беше предвидено. Трябваше само да сменя летния със зимния гардероб. Но като почнах да изхвърлям разни ненужни и някак смалили се дрешки, все нещо ми хващаше окото – къде надпис, къде пеперудка и извадих ножиците: защо да хвърлям такива красоти на боклука.

После пък трябваше някъде да ги прибера, оказа се че платовете ми освен под леглото се помещават в още три кутии ( това защото се зарекох да не ги използвам особено) и в резултат настъпи истински хаос:
IMG_8555IMG_8552
По едно време се отчаях и набутах всичко обратно по кутиите.
IMG_8561
Единственото позитивно донякъде нещо е, че си направих две папки, в които в спретнати джобчета наредих тематично остатъци от стари картички. Нали имам лошия навик като правя сватбена картичка да извадя доста повече от необходимите неща и после да ме мързи да си ги прибирам. Затова бюрото ми стои затрупано от остатъци от стари проекти и по този начин блокира пътя и на нови идеи, и на вдъхновението ми.
По-късно вечерта стартирах същата процедура този път с хартиените остатъци по бюрото. Добрият ми мъж наряза стотина основи за АТС, децата пък цветенца с пънчовете, аз оформях разните му там тагове и други формички, но то нямаше край тази история. Накрая на всички ни писна и нахвърлях купчинките обратно по бюрото. Съответно не направих нищичко, освен да доразкрася някоя и друга АТС картичка. Скука и липсва на вдъхновение отвсякъде.
Това което ви показвам за финал също не е кой знае какво – просто демонстрация пред сина ми за какво може да послужат десетината шишенца с flower soft , с който се сдобих миналата седмица.
flower soft
Толкова от мен днес, а утре съм обратно на работа, където надявам се напрежението и умората ще се отразят чудесно на вдъхновението и желанието ми за крафтърстване.

Предизвикателства/Challenges:

Коментари

  1. Много се радвам, чв сте задружни и във всичко си помагате - в хаоса и в подреждането, и творенето! А аз съм влюбена в това "кое знае какво с flower soft".

    ОтговорИзтриване
  2. Много са симпатични тази оградка и цветята, Кат! Радвам се, че ни ги показа при Картичкофуриите.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!