Дневникът, ден 27 и няколко странички от журнала.

Днешните странички от арт-журнала ми са в чест на едно ново начало – присъединяването ми към нов дизайнерски тим. Изкуших се от поканата за място в екипа на Not just a card challenge по няколко причини:
200
Oddball Art Co: Eye Creepy Cute Fairy Girl Image No. 64 by Lizzy Love

Първата причина

е и най-очевидната е, че те ме предизвикват да правя нещо по-различно от картичките. А това беше и моето си собствено новогодишно обещание. Повече mix-media art по-малко комерсиални поръчки тип направи ми картичка за бабата на съквартиранта ми, щото е много яка и готви капама всеки вторник.

Big Eye Creepy Cute Fairy Girl

Втората причина

е, че имат мега яки спонсори, не толкова типични и популярни, със забавни диги печати, на които иначе не бих попадала. Някои съм ползвала - The East Wind например много ми допадат, а също и  Dis Digital Stamps. Други като oddball, Rick St Dennis, the stamping chef или Robyns Fettish  не бях виждала.
Big Eye Creepy Cute Fairy GirlOddballArt


Третата причина
е, че в това предизвикателство няма правила. Няма забрани, няма условия, може да участва всеки, независимо дали с картичка или с друг странен и изчанчен проект.
  • Темата винаги е всичко е позволено.
  • Не е нужно да използвате дигитален или друг печат.
  • Не ни пука в колко други предизвикателства участвате.
  • Няма лимит за брой участия на човек.
Как да не ги хареса човек? Ще се радвам много ако срещам повече български участия в предизвикателствата,  особено когато представят по-нестандартни проекти.
Освен страничките за тях, искам да ви покажа и какво още сътворих в журнала си, за да разчистя остатъците от Хелоуинската ми картичка. Въобще, допада ми много тази концепция – като приключа с даден проект/поръчка да прибера на топличко в журнала всички остатъци, които иначе се подмятат по бюрото ми със седмици и не отстъпват място на новите покупки.
210-2210-1
210-3
Ако съм успяла поне мъничко да ви запаля по темата с арт-журналите, не забравяйте да проверявате в Картишока за нашите съвети в тази област. Далеч не сме експерти, но пък се учим в движение при това с огромно желание.
Кат.


Challenges:

Коментари

  1. Първо честито Кат ,напълно заслужено ,как се радвам за теб не можеш и да си представиш.
    Второ, и двете странички са чудесни.Единият ми крак все ме дърпа в миксед медийна посока,но нямам смелостта да завърша започнатите проекти.Явно трябва и аз да направя едно коледно обещание и
    :)))
    Много успехи занапред Кат и ще чакам вдъхновения от теб като част от дизайнерският тим.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, Кат, незнам как го правиш, честно. Хващаш всякакви нещица и цапаш, и мажеш с кеф (то си личи). И всичко се получава уникално и невъзможно да бъде повторено. Много съм впечатлена всеки път, когато се отбивам при теб. Благодаря ти, че и ти се отби при нас в Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  3. wow!! fabulous
    Thank you for joining our Halloween Challenge this weekat The Paper Shelter xx

    ОтговорИзтриване
  4. Честито, Кат. Знам, че ще си свеж полъх за този екип. Надявам се да се забавляваш там и да трупаш още повече вдъхновение, с което пък да радваш нас. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честитооооо! "Изчанчените" ти проекти са страшни!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито и от мен! Намерила си най-най-най-подходящото за теб местенце сред дизайнерите на това предизвикателство! Никакви правила! Пълна свобода на действие, мацане до безкрай и развихряне на фантазията... Само като ги изброявам и веднага се сещам за теб :) :) Успех, Кат! :):)

    ОтговорИзтриване
  7. Your art journal pages are just fantastic. And congratulations on your new DT. Thank you for joining in the Paper Shelter Challenge this time.

    Hugs, Vannessa
    TPS DT

    ОтговорИзтриване
  8. Честито за поканата и адмирации за решението да я приемеш!
    Истински се забавлявам и съ-преживявам, докато си представям как твориш! Ама ти сигурно вече виждаш усмивката ми, защото и ти се усмихваш докато четеш :)
    Хубава събота, дано е творческа и поздрави на "колегата" Марти!

    ОтговорИзтриване
  9. Super project, thanks for joining us at Artistic Inspiration with this weeks challenge hugs Tania (DT) xx

    ОтговорИзтриване
  10. Супер.Голямо ЧЕСТИТО! Ще наглеждам какво се случва при вас :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!