Дневникът: ден 20 с момичешки травел журнал

Как мина днешния ден ли?
Хубавото е, че довърших трите картички с калинки и танци, които много ме мъчеха.
Лошото е, че започнах обещаната хелоунска картичка. Работих я от 22:30 до 01:30. Първо ми свърши черното мастило на принтера. А то си е доста необходимо за хелоуинските мотиви, като се замисли човек. Печата само в розово-лилавата гама. Дотук добре. Захванах се да направя розова вещица. Чудно ми се вписа в концепцията, така че вдъхновено мацах няколко часа. Картичката взе да придобива вид и ахаа…две минути преди финалния гонг кака ви реши да мацне тук там с черен маркер. Отврат идея, от мен да знаете. Съсипа ми тотално централната фигура на вещицата. От там се почнаха едни кръпки… но малко трудно можеш да кърпиш баш в центъра на картичката… Накрая се уморих и реших да си легна. Утре ще мисля какво мога да спася от нея.
А сега, далеч от калинките и вещиците, реших да ви покажа най-сетне един момичешки травел бук. Той е готов отдавна, но пропътува голямо разстояние и чаках да го получат девойките. А те са едни невероятни сладурки на 8 и 5 години, които отраснаха заедно с Марти в кварталната градинка. За съжаление в момента не живеят в България, но ужасно много ни липсват. Затова им направихме такъв дневник, по подобие на един друг, правен преди, за да си описват забавните моменти от пътешествията, и да ни ги разказват после в картинки.
207



207_2207_3207_4207_8

Предизвикателства/Challenges:
CMC#58 Buttons/ Копчета

Коментари

  1. Ехеееее супер травъл бук! <3 Вече го видях във фейса, заедно с реакцията на получателката. :) Прекрасен подарък!
    С нетърпение чакам да видя танците и калинките, а за хелоуинската няма какво да ти разправям - там си ме гризе огромно любопитство както за твоята, така и за тази на шМи, така и на всички, включили се в размяната. :) Не прочетох за розето, пастърмата и маслините, но да кажем, че си ги представих. :P

    ОтговорИзтриване
  2. Изключително удоволствие е човек да разглежда отново и отново твоите проекти Кат! Много идейни, изпълнени с разнообразни материали и техники, което създава емоция у получателите, пък и кибиците пред екрана като нас - хихиих! Благодаря ти, че споделяш с нас в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!