Дневникът: ден 19 и няколко думи за неуспеха.

Днес не ми е от успешните дни. Въпреки огромното ми желание за работа и няколкото старта през деня, нещо ми куцаше желание и настроение. Дали защото се моткахме много хора из нас, и всеки път като седнех нещо да си боядисвам и децата се нареждаха и те на опашка “ да си мацат” или просто не ми беше ден…Започнах донякъде три тага с калинки и народни танци, които са най-спешната ми поръчка, изчистих донякъде концепцията за Хелоуинска картичка, дори се замислих да извадя торбата с коледни материали – поне да видя колко и какви имам, за да престана да пазарувам..

Колкото до пазара – прескочих само набързо до Мозаик за една декупажна хартия с калинки и си купих поредните 3-4 пакета красиви салфетки. Ще каже човек, че по цял ден декупаж правя, толкова салфетки съм събрала. Какво да се прави, навик от детското хоби…

По повод куция ден реших да ви попитам какво правите с готови картички, които не харесвате чак толкова? Аз имам навика да ги държа на рафта и в пристъп на тиха ярост да ги разкоствам за нов живот. Така се случи и с тази по-долу. Идеята за прозорче, което да стърчи някъде в картичката много ми допада и със сигурност ще я пробвам отново някой ден, но тук в тази картичка стоеше като някаква кръпка. Нито цветовете се вързаха, нито идеята остана разбрана. Снимах я, видях колко е ужасна и на следващия ден я разглобих. Хартията отиде за сватбената картичка, която вече ви показах, а прозорчето отлежава на бюрото ми в очакване на звездния си миг.

206

А вие? Обичате ли да разваляте не толкова добрите си картички? Или напротив, прибирате всичко в кутията и си казвате, че “за всеки влак си има пътници”?

Коментари

  1. В цялата си крафтърска история имам само една картичка, която не ми се получи, както исках. И понеже ми е жал да я изхвърля, просто стои наполовина направена на бюрото ми. Нямам stash с готови картички и затова обикновено неуспешно тръгналите опити преждевременно и безвъзвратно завършват в коша. :) Но тази просто стигна много далеч и вече "живееше", затова ми дожаля да я засиля. :/
    Прозорчето е супер, Кат, много се надявам да има втори шанс! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, то и аз нямам готови, само разни по-странни които съм правила за предизвикателсва.

      Изтриване
  2. Прозорчето е страхотно, но явно не му е сега момента! Аз обезкостих 2-3 картички от най-първите ми и не защото не си гу харесвам - бяха направени с бикновен цветен картон. Сега всичко отива по предназначение - за моя радост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Плами, ти си страшен рециклатор, не и съмнявам, че ще им намериш предназначение на старите картички.

      Изтриване
  3. Не мога да оставя картичката си незавършена, но никога не съм разваляла вече направена картичка. Интересно ми е ако ти дам моите картички, какво би направила с вече разглобени такива:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!