Дневникът: ден 14, Есен.

Опасявам се че още съм болна. Обичайната ми енергичност по излючение не прелива през ушите. Днес Марти обяви, че ще прави(м) 24 тага за Хелоуин за всичките деца от класа му. Силите ми стигнаха само за един примерен мини таг и после го зарязах да си ги прави сам. Подозирам, че ще му писне бързо и така ще спася малко от готините хартии на чичо Тим.
В резултат на моето кофти физическо състояние (като се смея и говоря  кашлям безспир поне 10 минути, което си е кофти за човек, който постоянно прави и двете) днес нямам намерение да изработвам нищо повече. Но пък реших да ви покажа съботния проект, в чест на Деси от Картикочфуриите и прекрасната есен навън.
203-1
Исках да и остане нещичко за спомен от есенната софийска среща на Картичкофуриите. Представлява мини платно, нацапано с акрилни бои, ембосинф пудри,  flower soft и каквото още се сетите.
Толкова от мен, надявам се утре да съм по-добре и да се захвана с дългия списък задачи, които отлежават на бюрото ми. Най-спешни са три танцуващи калинки. Не съм ги измислила още, а времето наближава….
И само още нещо – получих страхотни календари за 2015, формат А4 с отделни страници за 2 Foto-Bastelkalender 2012 1всеки месец, които може да си украсиш по какъвто начин искаш. Ако се чудите откъде – Лидл разбира се, само че този път германския такъв. Изнудих шефката да ми ги купи като беше командировка миналата седмица. Побъркала съм всички покрай моето хоби Smile но така и трябва.


Challenges:
 • Artistic Inspirations - W, E3 - Anything Goes and/or Make your own Background
 • Cheerful Stamp Pad - 2W, JFF, mixed media - (Week 1) Fall Leaves 
 • The Paper Players - W, C3 - #217 Fall Color Challenge
 • Коментари

  1. А бе, Кат, покрай теб започвам да се замислям дали не трябва да минавам по-честичко през Лидл и да се заглеждам по продукти освен месо. Като се замисля, оттам само това купувам... :D А, и веднъж майка ми ми подари детски печатчета и прословутите дебели цветни картони, които обожавам. ;)
   Есента през твоите очи е страхотна! :) Успех на теб и Марти с Хелоуин и вземете направете една картичка покрай таговете, за да се включите в размяната на Кали. <3

   ОтговорИзтриване
   Отговори
   1. Джиджи, специално заради теб прегледах вашия Лидл и да ти кажа ми се стори много скучен. Но виж немския е по-друга работа. Не може да замести крафт магазин, но има разни забавни нещица, особено тези на Crelando.

    Изтриване
  2. Еййй, Кат, ставаш все по-добра в мацаниците! Това есенно дърво много ми харесва! Ама много! Направо се засрамвам вече! Само съм наредила тук разни боички, пасти и.......Възхощавам ти се на организацията! Кога успяваш да свършиш всичко това?!

   ОтговорИзтриване
  3. The is beautiful! I love the fall tree! Thanks for joining us at The Paper Players!

   ОтговорИзтриване
  4. So beautiful. I really love how you used the colors and your tree is fabulous. So glad you joined us at the Paper Players this week
   Jaydee

   ОтговорИзтриване
  5. Thanks for sharing your lovely crafting for the Cheerful Stamp Pad challenge 97: fall leaves, Hazel, DT - hope to see you again soon x

   ОтговорИзтриване
  6. I love the colors and the leaves on your tree. Thanks for sharing at The Cheerful Stamp Pad.

   ОтговорИзтриване
  7. Congratulations you are my GDT at The Cheerful Stamp Pad. Please contact me at vickiromaine@yahoo.com for details

   ОтговорИзтриване

  Публикуване на коментар

  Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!