Лилава сватба с пеперуди

Поредната сватбена картичка с булка, която отлита от дома на мама като пеперуда. Въобще тези дни доста се замислих по повод асоциацията щерка-пеперуда. Първо са мънички гъсенички, сбръчкани и ревящи, после започват да растат и да се разхубавяват, накрая стават големи и красиви жени и…. ни напускат заради някой принц на бял кон.
Това горното ви го разправям само за да ви отвлека вниманието от факта, че женихът отново не присъства на картичката. Не е важен и толкоз!
От всичко споменато до сега може да си направите извода, че сватбата ще е пеперудена, остава да ви кажа и цвета – лилаво разбира се. Скука отвсякъде. Но пък не може всички да са надарени с въображение и смелост… така че нека да заложим на класиката.
181
Булката е илюстрация на прекрасната Inslee, а останалото е самоделка, както сами виждате. Малко акрилна паста, брокат, бои, шаблони, печати и една дума: Любов!
181-2
kati 2
Предизвикателства/Challenges:
Card Mania CMC#54 Butterflies and Bows / Пеперуди и панделки

Коментари

  1. Една дума: невероятна! :) Разпознаваем почерк, оригиналност, класика и всичко това комбинирано умело и изящно! Браво, нестандартна Кат, голямо браво! ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Много готина ииииии:):):) и лилава картичка.Булката е страхотна мадама и не виждам защо и трябва младоженец?!Изобщо ама изобщо не се притеснявай от факта че го няма:)Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful card. Thank you for joining us at Card Mania Challenge.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!