Сватбен спомен.

Тази седмица в Картичкофурии гостува различната, интересна и провокативна shMe и нейната сватбена тема Ще се омъжа в…..
Аз като една видна Фея сред Фуриите имах задача да мисля с какво да ви вдъхновя. Измислих един много личен проект с копие от моята собствена сватбена снимка. Ето и обяснението:

Ще се омъжа в....? Супер интересно зададена тема. Още на секундата започнах да размишлявам за моя отговор. Ще се омъжа в....? бяло? Твърде клиширано. Къде остана нежното ментово или пък тюркоазените акценти, които толкова харесвам? Ще се омъжа в....Плевен? Ми да, то това си е ясно. Там поне по време на ритуала гостите са седнали, а не се гъчкат в някоя мизерна стаичка. Ще се омъжа .... колкото пъти си затворя очите, толкова пъти виждам сцените от собствената си сватба. Така че моят отговор - и с думи и с картичка е:
Ще се омъжа в същия вариант като преди 12 години. Не бих променила нищичко. Освен може би факта, че сега бих си направила всичко сама.

166
166-1
И така, сканирах моя снимка, обработих я малко и я поставих в центъра на картичката.
Имам си и скрито послание под снимката, но няма да ви го споделя – твърде е лично.
Ето и още една сватбена снимка за да видите (доколкото се вижда от сканираните снимки) цветовете на сватбата. И да се уверите колко млада и хубава съм била Smile
wedding_1
Очаквам да видя вашите интерпретации по темата. Може да са типични сватбени картички или напротив – нещо много различно и нетипично, като това, което ни показа shMe .

Предизвикателства/Challenges:
CCH # 177 Love and marriage
Glitter and Sparkle: Love or Wedding
 

Коментари

  1. Много нежна и очарователна булка си била, Кати! Но и сега си млада и красива, и най-вече позитивно настроена, за което ти завиждам понякога! Желая Ви много обич и семйно щастие през следващите безброй години от Вашият брак! И весело и щуро детство на Марти и Ева!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, мила лейди, за чудесния, толкова личен и изключително романтичен принос и подкрепа в начинанието. Разкошна скрапбук картичка, цветовете са великолепни и прекрасно изтъкват любовната магия. А, колкото до теб, ти винаги ще си останеш това красиво младо същество, защото душата ти е на неуморен горски дух - а те просто не остаряват :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка! Всичко е изпипано до най-малкото детайлче!Благодаря ти, че сподели тази красота в The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!