Сватбен колаж.

133-2
УСЛОВИЕ:
зелено, мангал, маргарита – в сватбена картичка

РЕЗУЛТАТ:

колаж с размери 21/15, със джобче за парички на гърба и торбичка от плат за калъф

ИСТОРИЯТА:
Поръчителката е готина и щура мацка, за която винаги работя неща в последния момент, но винаги с огромно удоволствие. Булката е нейна приятелка, която не познавам, видях само на снимки – много красива жена, мургава, тип “испанска хубост”. Те двете си имат дълга съвместна история, пълна с коктейли Маргарита, готини мъже, танци, клубове и приключения.
Но както всяко  хубаво нещо така и ергенския (в случая момински) живот си има край и в нашия случай той е този уикенд. Сватба, в която имаше намесено нещо зелено, но не помня какво. Разбира се всичко се върти около Любовта, намира се и Мъж, тайнствен, но пък щедър.
133IMG_6218133-3
Илюстрацията на булката принадлежи на моята любимка  Inslee, младоженеца също, но беше част от друга двойка, така че го изрязах от там и го наместих в ъгъла за целите на колажа.
Много се гордея с коктейла си, макар че не съм сигурна, че се вижда на пръв поглед. Но  пък си има сламка, цветенце за украса, плиска се там вътре течност, че даже и един лимон се опитах да нарисувам. Като за човек скаран тотално с рисуването това си е голямо постижение.
Цветовата гама дойде някак от само себе си  - първоначалния замисъл беше за светло синьо, но финално от него не остана много. Имам наблюдения, че колажите ми винаги са със собствено мнение по отношение на цветовата гама – аз едно си представям, то съвсем дуго излиза. Важно е крайния резултат да се хареса. Поне в този случай това беше постигнато.Send a kiss

 p.s.  и ако се чудите къде е мангала в цялата работа, нямам никаква идея.

Коментари

  1. Кате, жестока си. Много ме кефи стилати и начина по който представяш нещата си. Мога да ти кажа че лимона ти е се е получил идеално :) И маргаритката, та и сламката дори :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, много ти благодаря, чак се изчервих :)

      Изтриване
  2. Such a beautiful design Thank you for joining Crafting by Designs Anything Goes Challenge Good Luck Love and Happy Crafting Hugs Carole x

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно готин колаж! Цветовете са жестоко лятно-коктейлни (на мен вече ми се допи "маргарита" и единственото което ме спира(или пък не:) е че няма още обяд )

    ОтговорИзтриване
  4. Еййй, Кат, страшна си! Страхотно си се справила с тази задача! Жесток колаж се е получил :)))

    Мерси, че се включи в петъчното ми парти!
    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. stunning card
    thanks for plyaing with us at crafty sentiments
    hugs
    céline

    ОтговорИзтриване
  6. Oh, what a gorgeous work of art! This is just fabulous! I adore the elements used on this and how you've layered your papers. Awesome stamps, too! Thanks for playing with us at Crafty Sentiments! Hugs, Gail

    ОтговорИзтриване
  7. Fabulous creation.

    Thanks for sharing at Charisma.

    Susan

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!