Момичето с тъжните очи.


 
Още когато видях тази красавица с тъжни очи в магазинчето на The East Wind реших, че ще я на правя на картичка за приятелка, която днес има рожден ден. Тя много обича котки, даже си има голям черен котарак вкъщи.




 Тя не празнува днес, дори не успях да я чуя, но си има причини, при това много тежки и скръбни. Вчера цяла вечер си мислех за нея, и емоциите, които ме връхлитаха намериха мястото си в тази картичка. В нея има скрити и явни препратки, преобладават тъмните цветове, розите са бели,  очите на жената не се смеят, а студените черни метални цветя подсилват тъжното усещане. И все пак, картичката не е само мрачна. Избрах да сложа жената на бял фон, защото вярвам, че има и искрици надежда, светлина и път напред. Няма отговор на онзи въпрос "защо". Но има един друг отговор. И той е:

 Отговорът е ЛЮБОВ.





 А калинките? и те имат своето място на картичката, а и в живота.
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Благодаря за участието в моето предизвикателство. Въпреки тъжната нотка в картичката ти в съзнанието ми изкочи заглавието на един филм, който гледах два пъти "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". Картичката е дар и дано донесе усмивка.

    ОтговорИзтриване
  2. WOW, this is gorgeous! Love your design. Thanks so much for entering our "Bling Challenge" at TEW. xxD

    ОтговорИзтриване
  3. Мила Кате, днес май не успях да ти благодаря както трябва, затова го правя сега : БЛАГОДАРЯ! Разплака ме с тази публикация (и не само мен), а картичката е прекрааасна и уловила съвсем точно душевното ми състояние. От днес ще стои най-отпред на рафта над телевизора у дома, докато не стане време да я заменя с друга, без тъжни нотки, която ще ми направиш, когато дойде моментът.

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина малко тъжна, но много красива и заредена с Любов! Браво.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!