За учителките - серия 3 (директорска)

В публикация номер 800 :) ще ви поднеса за разнообразие нещо по-различно от картичка. Нещо като кутия, но без капак :) нещо като shadow box и всичко това намацано обилно с боя, пудри, шаблони, дреболии, сменило няколко пъти цвета си - идеята беше да е златно и кафяво.. но... при опит да отворя синята боя я разсипах по половината си бюро и се наложи да променям концепцията в движение. 
Причината да не знам какво искам да направя, е че тази кутийка беше за директорката на градината - перманентно намръщена лелка, която на моменти ме плаши. Не съм и голям фен, макар и да е направила доста за нашата градина. Но нямаше как да мине без задължителния подарък-ваучер, та се постарах да измисля нещо "тежкарско" като за "шефката", както я нарича Марти. Дали и е харесало, така и не разбрах. Но стига приказки - ето и снимките.
 С тази моя творба искам да ви поканя да участвате в тазседмичното предизвикателство на Фуриите - "Темата е  картичка с ацетат". Моят ацетат всъщност е корица за папка, а ако за вас този вид материал е нов, препоръчвам ви да прочетете един разговор в Картишока.


 Кутията си направих сама от картон. Вътре наслагах най-различни изрезки от хартии, дървени елементи и надписи, свързани с нашите малки "абитуриенти.  При ембосването на кутията отстрани малко разтопих ацетата, но се постарах дефекта да изглежда по-скоро като ефект на времето :)
Отстрани има дантела. а на гърба има джобче отново от ацетат, в което да приберем подаръчния ваучер. Като цяло този вид кутии ми се виждат подходящи и за сватба - пълниш ги с гълъбчета, рози, дантелки и влюбена двойка, а на гърба пъхаш финансовия подарък.
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари