Феите, ах феите.


Феите, ах феите.
В моето творчество те стоят на едно ниво с пеперудите - нямам нищо против тях, но определено гледам да ги избягвам ако мога. Но понякога ми се случва и на мен да ми се прииска да се пренеса в приказния свят на добрите стари ористници. Особено ако съм предизвикана по толкова красив и розов вещерски начин. В отговор на закачката на Кали направих това мини платно - цветно и пъстро, доста намацано, но пък със леля Фея и маргаритки.  Не си падам по приказките - твърде лоша шега ми изиграха като малка. Тогава вярвах (от четене на много приказки),  че като порасна ще работя принцеса. Оказа се, че съм пропуснала някак си факта, че за да стане тази работа, татко ми трябва да е дебелия крал. Когато осъзнах това, вече беше късно. Сега се боря с финанси и лихви и се опитвам да го играя кралица на цифрите. Чета много книги на децата, но не и приказки. Със сина ми твърде много си приличаме - ще вземе и той да си избере погрешната професия и после да се вайкам и заради него. Виж, дъщеря ми си е принцеса - на тати принцесата.


Лелята е дигитателен печат на  Dr. Digi, който спечелих наскоро от едно предизвикателство. Още като го видях, реших че ще го правя на "She art" опит. Е, вярно че няма общо с красивите девойки, които обикновено стоят в центъра на този вид изкуство, но то вече е видно, че при мен всичко е наопаки - вещиците ми са секси мацки, натъкмени в розово, а феите ми са едно-габаритни лелки.  Но пък са добри! и мили! и Вярват в чудеса!



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. hi! this is awesome, great job of mixed media art! So glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    sparkle & shine *~*

    ОтговорИзтриване
  2. Ехеее, ето това е любимата ми фея вече! Много хубаво се е получило!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво Кати-направо ме разби с тази твоя фея.Прекрасна е, въпреки малкогабаритните си килца хи хи.........Прегръдки

    ОтговорИзтриване
  4. Хи-хи-хи! Прекрасна е в цялата си пищност и изящност! Мерси за закачливия отговор !
    Прегръдки,
    Кали
    :)

    ОтговорИзтриване
  5. Very nice! Thanks for joining our Friends challenge at Eureka Stamps this week. Julie, DT member

    ОтговорИзтриване
  6. This is so cute.


    Thanks for joining us at Eureka Stamps this week.

    ОтговорИзтриване
  7. Such a happy card! Great colours and images. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!

    ОтговорИзтриване
  8. Your card is beautiful and great texture. Thanks for joining us this week for our "Friends Challenge." Come back to join us again and good luck.
    Karal Eureka Stamps DT

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!