Любов и математика

Все още под въздействие на чудесната публикация на Мария за CAS  стила и изчистените картички, правя нов опит за такава. Тази е вдъхновена от едно сърчице, изписано с цифрички и формули. Връзката между математиката и любовта е ясна - много уравнения с още повече неизвестни.
Именно математиката (която учих и твърдя, че ми е много на сърце) ми куца в изчистените картички. Аз нито меря като режа или чертая - всичко правя на око. Окото ми обаче често намига шеговито и ми върти номера та после я сърцето е криво, я червената линийка... Това в една нахвърляна картичка хич не личи, дори се явява нещо като "творчески дефект", но изчистените (голи, както ги нарича мама) картички не прощават. Определено не съм дорасла още за такъв вид изкуство. Ще продължа да се възхищавам на чуждите творения.
 
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Получила се е чудесно. Макар да ти бодат очите някои неща, не се забелязват от невъоръжено око :). Този стил и мен много ме влече, ама все нещо омазвам. Имат някакво особено очарование. Уж малко неща, а казват много. Също като твоето любовно уравнение. хареса ми идеята за връзка с математиката и любовта. Нали и аз съм си математик и ми е много на сърце :)

    ОтговорИзтриване
  2. I really like your card I find CAS so hard to do.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!